- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
"De a fő gondom a Lenovo idétlen kiosztásával van, a billentési érzet rövid időre mindegy lenne."
Szerkeszteni már nem tudom, de erre még válaszolnék: nekem is szokni kellett, de volt már korábban ilyen furcsa kiosztású, kurzorsziget fölötti "összekevert" elrendezésű bill-em, és pl ha laptopozok, vakon gépelek mert kb minden notim 20 éve már használt üzleti külföldről, német/svéd/francia stb kiosztással, szal a vakon gépelés, meg a nemsztenderd helyen elhelyezett gombok is könnyen vehető akadályok nekem. Talán megint az, hogy rengeteg szöveget viszek be gépbe, és annyira ráedződtem, hogy valóban, ahogy fentebb mondták, egy kettéfosott vasalódeszkán is meg tudnék lassan írni egy FMH-t, na sztem emiatt nem vagyok igényes erre a billentyűzet-históriára. -
Na, az egy kifejezetten jó mechanikus. Gratula hozzá! Ha többet game-elnék, biztosan vennék valami hasonlót, de jelenleg csak ügyvédkedek meg nagynéha PC-ket rakok össze szabadidőmben főleg ügyvédi, meg ingatlanközvetítő irodáknak vidéken, szal még elmenni vmelyik elektronikai multiba válogatni is túl sok idő, nem tudom magamnak megindokolni
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest