- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Keresgess német oldalakon "használt" Thinkpad-et. Megveszik bulk-ban rengeteget, majd bontatlanul kapod tőlük. Campusprogram-ra is érdemes ránézni náluk.
DaveJr: Akkor végülis egyről beszélünk. Az nekem szerelőfedél, ha három perc alatt hozzájutsz a dologhoz még ha éppen a fedél maga a teljese alj, vagy az okosan kialakított bill.
Ami nekem nem az pl. egy consumer N5010-n HDD cseréhez eltávolítandó cuccok.
Btw, a cru-t én sem user által kivitelezett cserére gondoltam, ezt csinálja a rendszergazdi, a user csak kéri.
-
hallador
addikt
hát nem tudom, otthon régi tp-k voltak/van, melóban elitebook 850 g2.
bármikor behoznám az x200-ast helyette...Nekem meg sokkal jobban kellene egy T42 mint egy mai HP vagy az X200-ad, mert mind a kettő már csak árnyéka önmagának azért ezt érzed, hogy nem jó mondat volt, mert ezt úgy írtad le, mintha a mai ThinkPad T jobb lenne bárminél miközben nem így van.
én vettem ki a dobozból életében először:
- 2-3 gomb beragadt nyomásra
- 1-2 gombot a mai napig néha nem érzékel, hogy lenyomtam
- az egész gép nyöszörgött...végül az összes csavart meg kellett húzni az alján, mert kb félig voltak becsavarvaSzerintem, hülyeségeket ne beszélj már, ha sz@r a billentyűzet ki kell cseréltetni ennyi, azt ne mond, hogy ez nem fordul elő bárminél ilyen van, de az, hogy egy új billencsnél beragad 2 - 3 gomb, az már minimum külső behatásra, kajamaradékra, leöntésre és a többire utal, azaz aki használja, azon eszik iszik, akkor az nem a HP/Lenovo/IBM/Fujitsu hibája lesz, hanem user error lesz, az is, ha nem cserélteti a billentyűzetet, ha hibás, hülyeségeket ne már...
A másik baromság, nyilván nem ellenőrzik a gyárban, Te voltál már összeszerelő üzemben én igen, éstök mindegy, hogy Dell Lenovo, Apple, king csonk bármi, azt gép ellenőrzi ott nincs olyan, hogy utána kell húzni, ha csak a nagyker nem szedte szét direkt az egészet és rakta össze újra csak hogy Te meg tudd húzni, na hagyjad már ezt is... Pláne mert a csavarokat a borítás alatt nem csak becsavarják, hanem rögzítik is kémiai módszerekkel is főleg a burkolatnál.
ez a gyárilag ~fél millás üzleti gép. valahogy nem győzött meg
Engem meg a kamu gyanús hozzászólás nem győzött meg, de ez az én bajom....
Szerintem Ebből a hozzászólásból a billentyűzet rövid útja ami az új thinkpadnél pont ugyanannyi.... Meg a pöcökegér elfogadható, bár az új thinkpadnél az sem jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest