- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Valami U-s proci van benne? Azok sajna ilyenek. Az én céges 460-am sem egy sebességbajnok, de cserébe 14-es méretben is pille, kicsi és hangtalan, ezért kértem. Bár ott tényleg komoly gondok vannak, aki ilyesmit rendel munkatársnak CAD-ra, részvét.
Pozitív dolog, hogy ha tápról megy, nem tölti az akkut. -> Ha csak irónia akart lenni, akkor a megoldás rá, hogy meg kell venni a nagyobb tápot vagy játszani kell a power scheme-ekkel. Uti táppal vagy teljes sebesség van töltés nélkül (azért valami van) vagy ugyan tölt, de akkor meg nem tud menni teljes sebességen a gép, amíg fel nem töltött teljesen.
-
MaUser
addikt
Keresgess német oldalakon "használt" Thinkpad-et. Megveszik bulk-ban rengeteget, majd bontatlanul kapod tőlük. Campusprogram-ra is érdemes ránézni náluk.
DaveJr: Akkor végülis egyről beszélünk. Az nekem szerelőfedél, ha három perc alatt hozzájutsz a dologhoz még ha éppen a fedél maga a teljese alj, vagy az okosan kialakított bill.
Ami nekem nem az pl. egy consumer N5010-n HDD cseréhez eltávolítandó cuccok.
Btw, a cru-t én sem user által kivitelezett cserére gondoltam, ezt csinálja a rendszergazdi, a user csak kéri.
-
MaUser
addikt
A linkelt árakat el kell felejteni, cégeknél 4éves periódusra 800-1000€ bruttó egy ilyen, maradványértéke meg 100€ sincs. Ez a valós áruk, de németben is találsz olyan boltot, aki árul hasonló árakon.
DaveJr:Amúgy egy üzleti gépbe minek szerelő fedél? Ez nem az a kategória amit otthon kezd el bővítgetni a felhasználó. Cég megveszi olyan konfigurációban ami neki kell. Ha bővíteni kell akkor pedig az ezért felelős személy csinálja meg vagy szervízbe viszik.
Egy nagyobb cég nem fog ezer és egyféle konfigot kérni, különben egy rémálom lenne a pótlása az egyes gépeknek jó hosszú várakozási időkkel. Helyette jön 3-4 std konfig egy gépből (vagy csak egy), s ha valamelyik user-nek igénye van rá, akkor kér bele ezt-azt (plusz hdd az ssd mellé, több ram, nagyobb ssd, stb.). A felelős személy meg ilyenkor nem fél órát csesz el a cserével szerelőfedél hiányában, hanem csak 5 percet. Ha meg lehal egy ilyen egyedileg konfigolt gép, akkor elég simán az extrákat átdobni. A std gép meg megy vissza garanciában. Az egész thinkpad vonal-nak ez a lényege, sőt ott ugye a cru-kkal még olyan dolog is játszhat, hogy lokálban cserél a "felelős személy" és csak a rossz cuccot küldi vissza. Pl. t530-akban gyakorlatilag az összes micro ssd megdöglött, s nagyon nem mindegy ilyenkor, hogy egy csavarral lehetett cserélni, és két perc alatt mehetett is rá az új image.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest