Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zola007 #9050 üzenetére
ZTE V5 Redbull 2GB-s verzió (épp leálltak a gyártással, webshopokban már csak az 1GB-st kapni) dual-simes topicot olvasva nem nagyon van most 50 alatt jó vétel a nem noname fölött, alatta meg erős lutri.
Méretileg a V5-tel nem vagyok teljesen kibékülve, hiányzik az A820 kézreállósága, V5 pont egy gondolattal nagyobb mint amit átfogás nélkül 1 kézzel kényelmes, de a kamera még kikapcsolt villanóval is lényegesen jobb, a 720p-s kijelző is baba, értesítőLED és jobb glonass-os GPS is hasznos tud lenni, nomeg nem kell parázni, hogy a háttérben lévő progit kilövi a rendszer mert kevés a memó.
-
válasz
Zola007 #6812 üzenetére
Általánosságban a
/system/app
könyvtárban.
Lehetnek még appok
/system/vendor/operator/app
könyvtárban.Esetleg próbálkozhatsz a legújabb MTKDroidTools kínaszoft eltávolítójával: [törlendők listája]
-
-
válasz
Zola007 #6810 üzenetére
Arra akartam utalni, hogy szerintem ez a program nem malware, hanem csak az AVG riaszt tévesen. Ami valljuk be, simán előfordulhat.
cappa72 javaslatával egyetértve, először készíts CWM mentést, vaztán töröld le a "LSF-Pay-Lenovo-4.0-Phone.apk" nevű programot. Legalábbis a Google találatok alapján ez az, ami emögött a név mögött van.Egyébként a nevével azért mentél volna valamire, mert egyrészt kiderült, hogy Lenovo cucc, tehát no para, illetve a magyar elnevezés alapján megkereshető a rendszerappok között.
-
-
-
-
fape
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007 #5962 üzenetére
sajnos még most sem működik
minden beállítás rendben, de még sem megy a nethálózati mód: gsm/wcdm (automatikus mód)
APN:
vitamax.internet.vodafone.net
216
70sim állapot:
hálózat: vodafone HU
jelerősség: -91dBm 11asu
mobilh. típusa: hspa
szolgáltalás állapota: szolgáltatás
barangolás: nem barangol
mobilh. állapota: szétkapcsolvamit csekkoljak még le?
előfizuval minden működött eddig, szerintem itt Voda oldalon lesz gond -
jfkennedy
csendes tag
válasz
Zola007 #5481 üzenetére
Ez a töltő dolog engem is érdekelne, mert az EU adapter amit az enyémhez adtak az valami kritikán aluli (még egy kis lyuk is van az oldalán, látszik, hogy nem jutott elég műanyag a fröccsöntő formába).
Esetleg egy ilyen szerintetek megtenné? Vagy ez is a gagyi kategória? -
-
vegyszer
addikt
válasz
Zola007 #5466 üzenetére
A teló a battery monitor widget szerint max 749 mAh töltés vesz fel, de jellemzően 4-500 mAh között van. 3 óra minimum, de sosem mértem még meg nulláról. Nem sokkal gyorsabb, mint előtte az USB töltés volt, de mostanában már nem megy a pc-m 0-24 - ben az év 360 napján. Így kellett más. A gyári ki sem lett bontva...
-
weinmaker
őstag
válasz
Zola007 #4119 üzenetére
Így csináltam ahogy írod, mert a google fordítóval lefordíttattam a kínai szöveget.
Na most a hangerő fel+powerre semmi nem lesz, max bebootol a telefon.
A hangerő le+powerre bejön a factoy menü, amiben ott van az sd update menüpont, de hiába választom, azt mondja nincs sd kártya, pedig de. -
válasz
Zola007 #3942 üzenetére
Ezeket:
delete("/system/recovery-from-boot.p");
delete("/system/etc/install-recovery.sh");
delete("/system/media/bootaudio.mp3");
delete("/system/app/caivs.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.odex");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.apk");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.odex");
delete("/system/app/RenRenAccountService.apk");
delete("/system/app/RenRenAccountService.odex");
delete("/system/app/Sougou.apk");
delete("/system/app/Sogou.apk");
delete("/system/app/androidmarketu.apk");
delete("/system/app/SmsReg.apk");
delete("/system/app/SmsReg.odex");
delete("/system/app/MobileLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.odex"); -
iMaverick
addikt
válasz
Zola007 #3936 üzenetére
1,5 hét alatt hazavághatja az akkuját.
??? Ehhez minimum a budiba kell beleejteni a telefont. Azért nehogymár ha télen ott van a zsebemben a teló, és minden este feltolom a töltőre, akkor ilyen rövid idő alatt megnyekkenjen...
Nem vagyok nagy környezetvédő,
Én igen! Itt a cégnél is megszerveztem a dolgokat. Ami meg olyan, azt magam viszem vissza a szelektív gyűjtőbe. (Pl. a tárgyalóban ilyen kis 2 decis ásványvizes üvegeket szoktak a partnereknek adni. A számtech cuccok kartondobozait is visszaviszem, akárcsak a nyomtató tonnerek csomagolását. A tonereket meg egy újratöltős céghez hordjuk, bár mi mindig eredeti patronokat veszünk. Stb, stb.)
-
n.andras74
aktív tag
válasz
Zola007 #3902 üzenetére
Már 2 napja megvan a lenovo és nagyon bejövős... volt már okos telom, de a defy után talán az első amire ráillik hogy okostelefon. Nem fagy, nem akadozik ...szuper. Itthon csal Mac gépem van nem tudom, hogy lehet vele menteni stb...inkább megkérek valakit majd itt Somogy megyében ha van itt olyan 820as tulaj?
-
-
vegyszer
addikt
válasz
Zola007 #3882 üzenetére
jaaaa Kapizsgálom.
Tehát anno átpartícinálás ELŐTT valóban a restore a data partíciót nem jól állította vissza (a CWM biztosan, és a full restore után kellett kézzel egy csak datára vonatkozó restore-t alkalmazni) Az átpartícionálás után, igaz, TWRP alól, de nem tapasztaltam ilyet. És valóban SD hibára panaszkodott a CWM. De ugye ez m,ost 14 mb, és nincs is csatolva, valamint a CWM/TWRP mentési/visszaállítási skriptek őt békén hagyják, (persze ettől még logikailag lehet sérültnek látszó, csak mivel nincs használatban, nem sok vizet zavar.)
Amiért én átpartícionálni akartam már látaltanban, az az volt, hogy a ZTE Blade is kapott ext partíciót as sd kártyám, jó volt az... ÉS használat közben, 2-300 mb appot leszedve jött az ismerős üzenet, hogy nincs elég hely. ÉS erre meg a felkiáltás, hogy BAKKER!!! VAN BENNED 4GB hely, azzal mi van???
-
vegyszer
addikt
válasz
Zola007 #3878 üzenetére
Most mire gondolsz?
Nem esik le... de komolyan.
A factory reset a gyorsítótárat, a data partíciót, és az androidsecure mappát (ez nem azonos a belső sd tárhellyel) törli, ez nekem ment nem gyári rommal is. (TWRP alól, átpartícionálás nélkül a belső sd érintetlenül megmarad. -
válasz
Zola007 #3869 üzenetére
/system/media/ könyvtárba a megfelelő (0644) jogokkal és én egyből oda tettem, ott adtam meg neki a jogokat.
Lehetett ez a probléma oka?
Nem, ez nem aktív használatú fájl, szerencsére. Ez miatt nem szabad összeomlania egy rendszernek.
"Az kell a /system/media/ könyvtárba a megfelelő (0644) jogokkal" helyett lehet, hogy "már a megfelelő jogokkal kell odamásolni"-t kellett volna írnom. Legközelebb kicsit óvatosabban fogalmazok.Az aktív használatú fájlok rendszerint a /system/framework (és /system/app) könyvtárban vannak, oda betenni fájlokat már csak jogosultsággal szabad. Itt jogosultság helyes beállítása nélküli bemásolás azonnali rendszerösszeomlást eredményezhet. Aztán bootloop... (még SE Xperia Neo-n volt néhány álmatlan percem...)
@(#3872) cekkk
Kaptam értesítőt, csak nem tudom megnézni (blokkolt url), meló után majd rápillantok. Köszi! -
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007 #3850 üzenetére
Még annyit, hogy amíg fent volt az XP driver, sajnos manuálisan sem lehetett beadni másik illesztőprogramot az illesztőprogram frissítése vagy hardver telepítésén keresztül.
Ki volt szürkítve a menü, ezért kellett kiírtani mindenféleképpen az XP driver fájljait.4 dolgot valószínűsítek:
- valami nem tökéletes a driver installerében, hiányos optimalizálás 64 bites Win7-re
- a napokban (09.13, mily meglepő: péntek) rakott fel a Win7 körülbelül 20 új frissítést
- korábbi Easytether vagy Samsung KIES driver szólt bele
- régebben volt a gépre kötve egy moddolt HTC Desire, esetleg ahhoz lehet köze -
vegyszer
addikt
válasz
Zola007 #3790 üzenetére
Nekem a visszaállítás mind CWM, mind TWRP alatt sikeres volt, de csak átpartícionálás után. Előtte hibára futott. (de az advanced restore csak datát vissza állítva jó volt CWM-ből)
De te bele túrtál a system partícióba. A neve ellenére ezen a partíción a gyári visszaállítás nem változtat semmit.
-
válasz
Zola007 #3778 üzenetére
Nos akkor:
A gyári recovery-vel működik a "gyári adatok visszaállítása" menüpont.
Ezzel működik a gyári frissítés is.
A gyári frissítés a Lenovo szerverről húzza le a frissítést.
A minideal-es és Lenovo-based-mod ROM-ok, amik többnyelvűek (multilingual vagy multilanguage), azok Lenovo-OTA frissítés során elvesztik a root hozzáférést, a google alkalmazásokat, a többnyelvűséget (kínai és angol lehetőség marad rajta) és az esetleges módosított recovery-t.mert a gyári <3e> recovery-vel nem sokra megyek majd később
Úgy általában kevés dologra használható. -
gentleman123
csendes tag
válasz
Zola007 #3749 üzenetére
Van egy update.zip létrehozó szkript innen, alá is írja valamilyen teszt kulccsal, csupán az a kérdés, hogy a gyári recovery ezt elfogadja-e.
Összedobtam egy update.zip-et, ami csak a bootanimation.zip-et tartalmazza, de kipróbálni nem tudom:
http://data.hu/get/6936636/update.zip -
gentleman123
csendes tag
válasz
Zola007 #3735 üzenetére
Azt nem tudom, hogy pontosan mi kellene a bootanimation.zip felépítése legyen, de én leszedtem egy A820_update_patch_from_2.2_to_2.2.1.zip fájlt és abból tettem át a boot és shutdown animation zip-eket és tökéletesen működik.
Gondolom CWM-el visszaállítható ez a zip fájl, az általad linkelt fájl is CWM-el telepíthető patch-nek tűnik.
-
vegyszer
addikt
válasz
Zola007 #3728 üzenetére
Csak akkor frissítsd ha nem probléma, hogy utána nem indul a teló. Ha akarod használni, akkor inkább hagyd ki. (csak a gyári recovery mellett indul el)
A zippet nézd meg, elég a bootanimation.zip -et belőle a system/media mappába rakni. Szerintem NE akard keresztbe szerkeszteni -rw-r--r-- jogokat kell neki adni.
-
vegyszer
addikt
válasz
Zola007 #3701 üzenetére
Szerintem annyi a megkötés, hogy azonos méretű legyen, mint a kijelző. De a system/media mappában van egy bootanimation.zip, és egy shutanimation.zip. Őket kell root jog mellett kicserélni. Szerintem ha a fájlnévre keresel a Googlegal, és a QHD felbontást is mellé rakod, akkor lesz találat.
De azért ellenőrizni praktikus a felbontást!
Kibontva ott vannak benne a képek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest