Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
stampedli
tag
Novemberben meghalt a Cubot GT99-em, sürgősen kellett új teló, rövid böngészés után ezt választottam, de azóta se bántam meg. Kompromisszumokkal, de jól használható. Lehetne picivel kisebb, a kijelző jobb, kamera izmosabb, de sebességgel, stabilitással nincs gondom. Telefonálásra, Viber-re, navira, böngészésre, általam próbált játékokra, zenehallgatásra, néha filmezésre nekem megfelel. Ezekkel a feladatokkal akár párhuzamosan is megbirkózik, memóriakezelése is korrekt. Lehet nem best buy, de 34-ért számomra jó vásár volt. Nem hiszem, h kétszer ennyire elégedett lennék egy dupla ennyibe kerülő telefonnal.
-
zorzy4
addikt
Tévedsz mert akinek nem jön be az leírja, hogy mi baja van vele. Persze semmi kiemelkedőt nem tud atelfon, de ezért a pénzért jó vétel. Engem a színvonaltalanan hozzá szólások zavarnak. Szokásos "szar kínai dumák" olyan emberektől akik nem is fogták kézbe, miközben mi hónapok óta használjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo A536 első ránézésre egy nagyon szép és kifinomult termék, a beltartalom azonban szinte minden szempontból hagy kívánnivalót maga után.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, 86% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
- Apple iPhone 13 Midnight 128gb - 91%-os Akkumulátorral - Karcmentes kijelzővel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest