Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
Hát, azért az sem eszik annyira keveset mint amennyire én szeretném, akkor már egy 8800GT/HD4830, mindkettő megeszi reggelire, és annyival nem fogyasztanak többet azért
(mennyi 80W-105W? vagy kevesebb a 4670? mindegy úgyis olyan 30W csak a különbség, teljesítménybe meg simán több szvsz.
-
Iron Funeral
őstag
talán ha nem félévenként jönne ki új generáció akkor optimalizálnak a chipeket nem? Gondoltam, egyébként hogy nem dísznek vannak a vrm-ek meg kondik a kártyán, de a széles memvezérlő (sok rétegű nyák, mégtöbb áramkör) is beleszólnak, erre gondoltam
Na majd legközelebb amikor belevonnak engem is a fejlesztésbe akkor megmondom milyen legyen az a gétéiksz meg a hádé ötezernyolc -
Iron Funeral
őstag
hja, nem értem miért nem tudják 24 centisre csinálni a kártyákat, a középkat. meg lehetne 6600GT méretű (256bit nem kifogás, ld. Radeon 9800/X800
) legalább jó tudni/látni, hogy egy csíkszélességváltás nagyon jó hatással van a kártyák fogyasztására
, már csak optimalizálni kéne a chipeket fogyasztás terén ( 50W-os GTX280 nem lenne rossz vagy 100W-os X2/GX2, jó tudom itt már belelőg a kezem a bilibe
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xbox Series X|S
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- OTP Bank topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest