- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
nah ja, de ha am3+ után jön az am4 a ddr4 miatt.. akkor sok értelme nincs eleve.
Bár ennyi erővel mindig várhat az ember valamireTényleg egy nagy körforgás ez, csak öli az ember bele a pénzt. Vagy kibírja, hogy kicsit korosabb a gépe és kitud várni több időt az új konfig előtt..
Miért nem találnak ki valami olyan alaplapot ami univerzális? Ha bejön a DDR4, csak átlökök valami jumpert azt jólvan. Foglalatot meg nem kellene változtatni. Gyártsák úgy a procikat, hogy elférjenek ugyanazon a foglalaton!! Ennyi. Vagy ha ezt nem képesek megtenni, akkor várjanak addig amíg képesek lesznek..
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni nálatok is. Teljesen a feltételezések síkján maradva.
Csak nagyából futottam végig a topicot. Teszem azt ha én április környékén szeretnék egy új rendszert építeni, (alaplap, proci, memó, VGA stb.) Akkor milyen foglalatú processzort érdemes majd venni? Melyik gyártótól? (Intel, AMD)
Jól olvastam, hogy jönni fog Intel részéről egy új tokozás? Bár gondolom az méreg drága lesz. Esetleg lenyomja a 1366os i7-esek árait? AMD részről mi a prognózis idénre vajon?
Szeretném megtalálni a processzor vásárlásban a középutat, hogy ne egy már korosodó foglalatba vegyek procit, de azért ki is húzza pár évet..
Bár valószínüleg mindezt Áprilisban kell majd megvitatni amikor esedékes lesz a vásárlás,de azért kíváncsi vagyok kinek milyen gondolat jutott eszébe..stb.
Üdv
MaC
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged