Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Mai napig használom, egyszerűen kielégíti majdnem minden elvárásomat egy telefonnal kapcsolatban.
Az E398 sikerét az árának köszönheti. A t-mobilenál harmad annyiba került mint egy azonos tudású V630, és még tflash (MicroSD) is volt benne. Egyszerűen best buy volt a maga árkategóriájában.Az utóbbi időben a motorola olyan telefonokat dobott piacra amik már "majdem" jó telefonok voltak. Csak mindíg késve jöttek, amiknek meg Európában lenne piaca, azokat alig hozza ide.
Mod:
A szolgáltatóknak mennyi beleszólása van abba, hogy milyen telefonokat árulnak? Azt árulják amire a vásárlónak igénye van, vagy azt amit a gyártó beajánlj neki? -
AMD Power
titán
Nehéz lesz megállni a lejtőn. Már csak azért is mert most szinte minden gyártó "erős".
-
kszabber
tag
Én birom a motorola design-t és jó telefonnak tartom. Sokáig használtam egy E398-ast amivel nagyon meg voltam elégedve. Korát megelőző tudással rendelkezett anno amikor bejött(westel(T-Mobile) rebrandig idején ) a magyar piacra.
Remélem sikerül az új fönöknek fellendíteni az eladásokat, mert minél többféle telefon van a piacon annál jobban járhatnak a vásárlók.
-
Ricardo
titán
Nem lesz könnyű dolga az új főnöknek. Ütni kell a fejlesztőket hogy húzzanak bele. Csak az vezethet a kiúthoz ha előrukkolnal egy két ütős kütyüvel.
-
bolondember
MODERÁTOR
"Lelép a Motorola feje" - pöppet képzavaros kifejezés (mint "az ellenség keze betette a lábát"), de a mai esős napon az ilyen apró dolgok feldobják a kedvem!
köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest