- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
Köszi, tényleg nem voltam képben ezzel kapcsolatban.
Bár továbbra is úgy érzem, hogy a politikusok eddig is bőven kihasználták az emberek félelmeit oldaltól függetlenül.
Mer ugye van aki a migráncsoktól fél, van aki a náciktól, esetleg attól, hogy jön 23 millió román és elveszi a munkáját, vagy hogy egekbe emelik majd a vizitdíjat stb.
Szóval akit be lehet hülyíteni primitív eszközökkel, azt eddig is simán megvezették. -
troller
senior tag
OK, lehet hogy azért értem nehezen ezt a problémát, mert rám a célzott reklám se nagyon hat. (Legalábbis ezzel biztatom magam
)
Vagyis az az elmélet, hogy ha megvannak a facebook adatai, akkor ez alapján könnyebb rábeszélni valakit arra, hogy olyanra savazzon, akire egyébként nem tenné? -
troller
senior tag
Csak próbálom megfejteni, hogy mi ez a nagy rugózás ezen a témán. Ért valakit valami kár? Akinek "lenyúlták" az adatait, attól loptak el valamit, pénzt, értéket, stb.? Kiraktak valakit nyilvános szégyenfalra, az adatai alapján? Nekem úgy tűnik az a végső bűne a CA-nak amit írtam.
-
troller
senior tag
Most akkor a CA miatt bukott a clintonné és nem az orosz titkosszolgálatok miatt?
Mer az véletlenül se lehet, hogy az emberek ne őt akarták volna igazából megválasztani, hanem a trumplít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged