- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung SmartTag2 teszt
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ja kár érte a Vega Iron nagyon szexi pedig.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
ted_mosby
senior tag
Én is csatlakozom hozzátok, igazán kár a Pantech -ért
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
tjb007
nagyúr
Ugyan azért, amiért a Panasonic és a NEC is hasonló sorsra jutott: hosszú éveken, évtizedeken keresztül jól megvoltak a szolgáltatói megrendelésekkel, erre voltak berendezkedve, csakhogy ezek a megrendelések az évek múlásával egyre inkább visszaestek a költségek miatt, a szolgáltatók kerestek más partnereket, ők meg hoppon maradtak, mert 95%-ban a hazai piacra (ez a Pantech esetében meglepő módon az USA volt, nem Dél-Korea) fókuszáltak. Változtak a trendek is, plusz a Samsung és az LG is feltört,mint a talajvíz. Meg lehet nézni a KDDI kínálatát hogyan változott meg pér év alatt: a Panasonic és Sharp telefonok le lettek cserélve Samsungra, LG-re, Apple-re és HTC-re. Egyedül a Sharp és a Kyocera maradt még talpon a japánok közül.
A Pantech annyiból van rosszabb helyzetben, hogy ők csak mobiltelefongyártással foglalkoznak, szóval ők végleg a süllyesztőbe fognak kerülni.
A Panasonic helyzete annyiból más, hogy a brand van annyira erős a világpiacon, hogy a névhasználati jogot tovább tudták értékesíteni a távol-keleti és dél-ázsiai partnereknek, szóval van is Panasonic telefon, meg nincs is. -
attilav2
őstag
A pantechről én sem hallottam, de ha nemzetközileg ennyire nem terjeszkednek hogy ismertekké váljanak és nőljön is a bevétel, akkor megérdemelték amit kaptak. Ha annyira jó készülékeik vannak akkor miért nem léptek ki jobban a nemzetközi piacra, miért csak amerikában szolgáltatókon keresztül értékesítettek?
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
scope2007
addikt
Kár érte
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
minek?:S
őstag
válasz
wertigo1984 #1 üzenetére
Most látom először ezt a márkanevet, vagy csak eddig nem foglalkoztam vele, mert nem ismertem.. de most, hogy láttam ezt a telefont, meg az Iron-t... hát.. kár.
Üdv.:M.
-
wertigo1984
őstag
Pedig a Vega Iron es a Vega No6 gyonyoru telefonok, nagy kar erte.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó hat veszteséges negyedév után sikertelenül próbálta eladni magát egy nagyobb vállalatnak, így megszűnhet, pedig ütős phablet piacra dobását tervezték.
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honda topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- Airsoft
- Tesla topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független gyönyörű állapot 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest