- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Oh, fiatal vagy még. Ati vonalon 8500LE vs 9100, vagy AMD 3xxx-es lapkái amire bár Flash támogatást ígért és leprogramozta, aztán egy driver után letiltották a francba, Athlon XP sorozat típusnevében a valós helyett egy számolt érték, stb. Nem kell itt egyiket sem félteni.
-
Peat;)
veterán
AMD: 5750-6750, 5770-6770, a processzoraik meg érdekesen viselkednek magas hőfokok mellett a tulajok szerint. Illetve egy átnevezéssel sincs baj ha ár/teljesítmény mutatóban kifejezetten versenyképes mint a 7-es nvidia sorozat esetében(ahol eggyel felsőbb terméket neveztek át eggyel alsóbb kategóriára). Erről nem lehetett beszélni a fent említett amd termékeknél, hiszen teljesítményben és árban szinte semmi különbség nem volt, jóval kirívóbb eset. Adott terméket kell nézni és nem a gyártót, mert váltakozva szolgáltatják a jobb termékeket, de falme-nek azért jó hozzászólás volt.
rudi: az okostelefonokon a játékigény az első helyen van felmérések szerint. Gyakorlatilag az az a software amivel lehet prezentálni a technikai fejlődést. Nem hinném hogy a tabletnél ez másképp lenne.
-
.mf
veterán
Nem látom, hogy Rudi bárhol ilyet írt volna, s amit írt, az sajnos teljesen igaz. Hiába vannak az AMD-nek papíron ilyen-olyan szuper APUi, ha a gyártók alig építenek rá, alig jön ki termék velük. Itt van az emlegetett Temash, jött-e már vele ki valami? Vagy Kaverivel mobil fronton? Még csak terveket is ritkán hallani
Pedig milyen jó is lenne...
-
Tikakukac
titán
Hát akkor biztosan nem egy telefont fogtunk, de végül is 1 méterre a fal másik oldalán ül lakótárs, bármikor tesztelgethetem. Nem mellesleg ő is jelezte (kezdetek óta szifon user), hogy kicsit sütős lett ez a széria.
Mondjuk kinek mi az elviselhetetlen. Másik lakótárs tök nyugodtan ül az üvöltő laptop mellett, mikor is megkérdeztem nem-e hangos a hűtés kicsikét. Nemmel felelt, aztán bevittem hozzá az én két gépemet, kicsit ledöbbent, hogy ilyet is lehet. Na azóta cseréltünk komplett heatsinket mindenestől meg egyebek, de a tuti megoldás a gépcsere.
Nem vitatatom, igazad lehet. Neked belefér. Nekem meg ne süssön szalonnás rántottát egy telefon meg tablet meg notebook.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest