- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Galaxy S, S2, S3, ... S9, S10, S20, S30, ... S90, S100, S200, ... S600000
-
-
Segal
veterán
Mert a cikkíró a cikkek után kapja a fizetését az oldal meg a reklámok után a pénzt.
Nézz csak rá valamelyik oldalukra reklámblokkolóval mit össze "sírnak"
Én csak azt nem szeretem amúgy amikor olyan cikk megy ki pletykaként ami már cáfolva is van a forrásoldalon de azért még lehozzák itt mint pletyka aztán szigorúan egy külön cikkben meg megcáfolják. -
törölt tag
Lassan inkább Samsung Galaxy Huawei Edition lesz az S és a Note széria.
-
BiP
nagyúr
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Értem én, ezekre magamtól is rá tudtam jönni. Csak ha cikk pont arról szól, hogy nem 11, hamem 20, akkor erre különösen kellett volna figyelni, hogy pont ilyen anomáliák ne legyenek.
-
Dhampir
félisten
A jövőbeni teszt lehetséges főcíme:
"Samsung Galaxy S20 - nem huszadrangú kérdés."
-
törölt tag
"A Galaxy S20, S10+ és S20e nem is hangzik rosszul, főleg nem 2020-ban, szintén kerek Android 10 főverzióval és"...Gondolom S20+ akar lenni az s10+
-
-
-
<Lacy85>
addikt
Valamilyen szinten megértem a reklamálást.
Össze-vissza jelennek meg a sokszor egymásnak is ellentmondó cikkek csak azért, mert valaki megint jósolt valami baromságot.
Ha tényekről cikkeznének akkor oké, de 80%-ban jönnek a fals infók, a képzelgések, aztán a végén már azt se lehet tudni, hogy ki kivel van. Ez mire jó?Ez épp olyan, mint az iPhone SE hírek. Keress vissza. Minden évben legalább egyszer megjelenik egy cikk, hogy "Na most már tényleg jön, mert valami idióta megint megálmodta éjjel".
Hiteles forrás nulla, de legalább azóta sem adták ki a telefont.Persze, értem. Kattintanak rá.
-
forgonati
őstag
Hajlítható üveg az milyen? Vagy puha és hajlik és karcolódik, vagy kemény, tűri a karcokat, viszont törik. Vagy ez milyen spéci üveg lesz?
-
-
-
-
janeszgol
félisten
Elég egyértelmű a helyzet. A Huawei már 30-nál jár. Gyí!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 2020-as Samsung csúcsszéria ugyanis Galaxy S20 néven érkezhet. A Fold 2 üvegre cserélheti a plasztik kijelzővédőt.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest