- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keem1
veterán
Galaxy S, S2, S3, ... S9, S10, S20, S30, ... S90, S100, S200, ... S600000
-
Graphics
Jómunkásember
-
Segal
veterán
Mert a cikkíró a cikkek után kapja a fizetését az oldal meg a reklámok után a pénzt.
Nézz csak rá valamelyik oldalukra reklámblokkolóval mit össze "sírnak"
Én csak azt nem szeretem amúgy amikor olyan cikk megy ki pletykaként ami már cáfolva is van a forrásoldalon de azért még lehozzák itt mint pletyka aztán szigorúan egy külön cikkben meg megcáfolják."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Lassan inkább Samsung Galaxy Huawei Edition lesz az S és a Note széria.
-
BiP
nagyúr
válasz Schuler888 #15 üzenetére
Értem én, ezekre magamtól is rá tudtam jönni. Csak ha cikk pont arról szól, hogy nem 11, hamem 20, akkor erre különösen kellett volna figyelni, hogy pont ilyen anomáliák ne legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
A jövőbeni teszt lehetséges főcíme:
"Samsung Galaxy S20 - nem huszadrangú kérdés."
-
törölt tag
"A Galaxy S20, S10+ és S20e nem is hangzik rosszul, főleg nem 2020-ban, szintén kerek Android 10 főverzióval és"...Gondolom S20+ akar lenni az s10+
-
Graphics
Jómunkásember
A tények a készülék megjelenése után vagy akkor lesznek elérhetőek.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
<Lacy85>
addikt
Valamilyen szinten megértem a reklamálást.
Össze-vissza jelennek meg a sokszor egymásnak is ellentmondó cikkek csak azért, mert valaki megint jósolt valami baromságot.
Ha tényekről cikkeznének akkor oké, de 80%-ban jönnek a fals infók, a képzelgések, aztán a végén már azt se lehet tudni, hogy ki kivel van. Ez mire jó?Ez épp olyan, mint az iPhone SE hírek. Keress vissza. Minden évben legalább egyszer megjelenik egy cikk, hogy "Na most már tényleg jön, mert valami idióta megint megálmodta éjjel".
Hiteles forrás nulla, de legalább azóta sem adták ki a telefont.Persze, értem. Kattintanak rá.
-
forgonati
őstag
Hajlítható üveg az milyen? Vagy puha és hajlik és karcolódik, vagy kemény, tűri a karcokat, viszont törik. Vagy ez milyen spéci üveg lesz?
Keelah Se'lai!
-
Graphics
Jómunkásember
Ez egy mobilos oldal, itt nem nekem van gondom azzal, ha tartalom jelenik meg...
Nem én morgok... Itt meglepő, de lesznek mobilos hírek... Nem lehet, hogy neked kéne továbbgörgetni? Vagy változtatni a szokásaidon?
Még csak regisztrálni sem volt kötelező!
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
Schuler888
senior tag
Barlangban laktal eddig? Evek ota minden egyes jelentos csucsmodellnel megjelenes elott ezek a talalgatos cikkek mennek, legyen az samsung vagy apple. Ez erdekli a nepeket, erre jon a kattintas, a komment, latod, ezt a tenyt erosited te is..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Graphics
Jómunkásember
Nem jutott töltött káposzta, hogy hisztizni kell?
-
janeszgol
félisten
Elég egyértelmű a helyzet. A Huawei már 30-nál jár. Gyí!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...