Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Jim Tonic #29 üzenetére
Hihetetlen, hogy bemegyek akármelyik apple topikba, mindenütt ott van a flém, de már csak röhögök. Máshol nincs ilyen kontraszt két tábor között. Nekem van egy ipod nanom, azért vettem, mert annak tetszett legjobban a kezelhetősége amikor kipróbáltam. Szerintem nem kellene ezen összeveszni, itthon azért immunisabbak az emberek a marketingre, mint pl. az USA-ban, nem csak üresfejű userek vesznek apple termékeket. Az erkölcsi oldal meg rohadtul nem érdekel, hogy csúnya apple meg az agresszív marketing. Ez minden cégnél ott van, talán nem ennyire erősen.
Mondjuk már be sem mertem írni az mp3-as topikba, hogy ipodot vettem, mert kapásból 4-en esnek nekem, hogy miért nem pl. iaudio-t választottam. Ezen nem vitatkozom. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Jim Tonic #29 üzenetére
Nem, nem érdekel, hogy mit tudsz megvenni a havi fizetésedből.
Ha valóban úgy van, ahogy állítod, akkor meg főleg nem értem, mi ez a nagy mellverés, hogy megengedheted, hogy ilyet használj. Ez is valamilyen korábbi sérelem kompenzálása lehet esetedben.Az én véleményem szerint korrekt a hozzászólásom.
Emberek vagyunk, más az ízlésünk, a stílusunk. Így lehet, hogy Te képes vagy kiadni arra pénzt, én meg nem. És Te pont kihasználod, most pedig újra általánosítok, a nagy átlag nem. De mivel a nagy átlag könnyen manipulálható, ezért mégis eladják nekik. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Jim Tonic #26 üzenetére
Sajnálom, ha Te úgy látod, hogy osztályon felüli vagy, mert tudtál venni egy iPodot. Esetleg fájón érintett, hogy amire hónapokig spóroltál, nem mindenkinek tetszik?
Az első hozzászólásom szerintem teljesen korrekt volt, Te ugrottál be, mint egy sebzett vad, hogy képes vagyok leírni, miből él meg az Apple és magadra vetted, amit írtam.
Mást nem csinálsz, csak írod, én rosszul érzem magam, mert neked van, csak erre az egy kiragadott mondatomra koncentrálsz, miszerint az átlag iPod user nem használja ki a tárhelyet. És ha tovább látnál a vélt sérelmeden, amit gondolom a kisebbségi komplexusod válthatott ki (ezért dicsekedsz már másodjára ugyanazon topikon belül, hogy neked van), akkor láthatnád, hogy az imádott céged marketingjét dicsértem.
Csak lehet valami azokban az Apple-vásárlókkal kapcsolatos szóbeszédekben...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest