- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsi
tag
válasz
Knight666
üzenetére
Lehet kapni direkt rejtett világításhoz való díszlécet is, így jóval kevesebb munka van vele, talán annyira nem is vészesen drága.
Remélem nem reklám, ha belinkelem én hol nézegettem.
Az az egyetlen bajom a rejtett világítással, hogy albérletre ennyit nem költök.
Látni láttam egy-két helyen, nem mondhatom, hogy nem tetszik... -
szcsi
tag
Ismerősnek csináltam 1-2 éve a TV mögé RGB szalagból, infrás távirányítóval. Kb 8000Ft-ra jött ki mindennel együtt, nagyon hangulatos lett. Ma is tökéletesen működik, kár, hogy nincs róla képem

A tartósségukról:
Sima hideg fehér 3528-as Szalagból 3 métert raktam a 66 literes akvárium fölé, még 2-3 éve (akkor kezdtek el ezek terjedni), napi 12 órát világít, a növények szeretik, a halak szeretik, és még egy sem égett ki.Tavaly tavasszal raktam az autómba egy méter 2528 led szalagot bent lévő 5w izzó helyett (belső világítás, a plafonon két oldalt fél-fél méter), azóta mindig mindent megtalálok a kocsiban. Mondhatni kisüti a szemem ha éjjel ajtót nyitok. Méretei miatt nem is látszik közvetlenül, más autósokat/gyalogosokat/kiscicákat nem zavarok vele, és végre nem annyi a fénye mint egy gyertyának.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest