- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Szerintem ez a kreativ iparba van szanva munkara. Nem mondom, hogy ott mar levalt egy gepet, de idovel le fog, es most is nagyon jo a kiegeszito, sok pro review van errol youtube-on.
Emelett irodai munkara is teljesen jo, foleg annak aki sokan utazik. Nalunk is van iPad, amit viszunk magunkkal partnerekhez prezentalni (ezeken - meetingeken alt. 1-2 ember van es sokkal megnyerobb, mint egy laptoppal kattintgatni, a kezebe adhatod ha jobban meg akar nezni valamit). Ehhez jon a hosszu uzemido, remek kijelzo es tabletek kozott egyedulallo teljesitmeny/szoftver.
Korabban mar irtam a teljes erteku photoshopot, ha ehhez jon majd a tobbi Adobe szoftver akkor lesz igazan utokepes.
Teljesen megertem ha valakinek ez nem fekszik, azt is ha emiatt lenez, lefikaz mas embereket mert, hat csak ilyen a magyar, jobb a kilatas a magas lorol.
De sokakat nem erdekel, hogy ennyiert milyen laptopot vagy asztali gepet lehet venni. Mert nem az kell neki, hanem ez. -
arn
félisten
Aktualisan lehet, de szvsz par mulva a 4g ram ugyanugy harmatos lesz. Igy erdemesebb lenne mindig az olcsot venni, es gyakran cserelni, mint a prora sokat kifizetni. De ezzel a pro strategiaval szep kis burkolt aremelest csinaltak - vegyel regi szart normal arban, vagy dragan a tenyleges fejlesztest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- 90-es években voltam gyerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest