- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz Praetorianus #38 üzenetére
Magam is RSS olvasot keresek a News kivaltasara PlayBook-on.
Valakinek van valami jo tippje? Olyan kellene, smi nincs hozzadrotozva a google acc-hoz.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
margithid
veterán
Hát nem tudom. 200$ van írva, ha itthon a duplájáért adnák amit azért kétlek, akkor se lenne sokkal több.
100k felett meg a kutya nem venné, hisz addigra meg lemegy a z30 ára is a környékére.
Amúgy nagyon a bb felé húzok, vicc amit a nexus 4 topikban is írnak, mindenféle fagyás meg újraindulás.
Ebből köszönöm többet nem kérek, max ha 30k-ért lesz egy redmi note, max másodtelefonnak -
margithid
veterán
válasz Crafter32 #67 üzenetére
Én is gondolkodom rajta, de lehet megvárom a jakarta-t. Remélem lesz itthon majd. Szerintetek mennyibe fog kerülni?
Abban a telefonban minden meglesz amire szükségem van, rádió, micro sd bővíthetőség, nem akadozó fagyó OS android alkalmazások futattásával és ami még fontos várhatóan jó üzemidő.
Ha ez itthon 60-70 körül megállna függetlenül már venném is! -
bok92
addikt
4 féle van igazából, de nálunk 2 kapható. Van az STL 100-1, és van az STL 100-2, ami LTE képes. Nem tudom hol nézted az árakat, de a Telekomnál kezdetben csak az előbbi volt kapható annak az ára most 70k ( karácsony előtt akciós volt, sőt még utána is egy ideig, akkor volt az 50k, majd 60, végül 70k, a készletsöprés miatt...) De az LTE képes az 80k, olcsóbb nem is volt...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz margithid #51 üzenetére
pont ebben a topicban irtam, hogy jelenleg a fizetos szolgaltatosokbol jon a bevetel nagyobb resze es ez kesobb sem fog valtozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
azopi74
addikt
válasz margithid #51 üzenetére
Nem értem, miért lenne annyival olcsóbb a Foxconnal gyártatni, mint a Jabil-lal, hogy ez érdemi hatással lenne a BlackBerry versenyképességére. Csak azért mert a Foxconn taiwani, a Jabil meg amerikai bejegyzésű? Ugyanúgy szerte szét vannak a világban gyártóegységei mindkettőnek, mindkettőnek vannak komoly gyártókapacitásai Kínában is. Különben, ami az európai piacot illeti, ha a költséghatékonyság lett volna a fő gond, mert Tiszaújvárosban olyan nagyon túlfizetettek a gyártósori munkások, attól még nem kellett volna szerződést bontani a Jabil-lal, a Jabil egyszerűen átmozgatta volna a termelést valamelyik olcsóbb, de logisztikailag még kedvező pozíciójú gyáregységébe, mondjuk Ukrajnába.
Az igazság az, hogy tudtommal pontosan a Jabil volt az, aki nem akarta meghosszabbítani a blackberry-vel kötött szerződést (legalábbis nem változatlan feltételekkel), mert tele volt a hócipőjük azzal, hogy teljesen kiszámíthatatlan a rendelések volumene (jobban mondva kiszámíthatóan zuhan negyedévről negyedévre), miközben nekik garantálniuk kellett a folyamatos, zavarmentes termelést. A blackberry forgalom brutális megzuhanása miatt például pontosan a tiszaújvárosi Jabil üzem került üzembezárási pont közelébe. Több, mint 1200 embert kellett elküldeniük, mert hiába foglalkozik a tiszaújvárosi Jabil sok minden mással is, a BlackBerry gyártás adta a termelésük gerincét, amire viszont egyre kevésbé lehetett alapozni az utóbbi időben.
Sajnos nem a költségekkel van itt a fő gond, hanem a kereslettel. Kutyának sem kell már a BlackBerry, ez van, és ezen sajnos a messiásként várt BB 10 sem tudott változtatni.
-
-
icezozo
addikt
BBM Channelen ott van a News !!!
aki akarja beállítja és használja !
Felesleges ez a hiszti !a BBM Channel a jövő !
http://qwankido.hu/
-
daniel909
addikt
nem ez az első hír róla hogy nincs minden rendben a céggel. erre alapoztam azt h befuccsol. de ha nem így lesz az jó lenne. és jönne egy q6. szerintem sokkal jobb a BB10 mint a WP8. mégis az utóbbi népszerűbb. no mindegy. remény marad.
jó lenne ha más gyártó is csinálna bb10 os telókat. komolyan durván "hasít" a rendszer. kár lenne veszni hagyni, nagyon sajnálnám
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
befuccsol a cég mire vennék egy q5-öst. neeeemárrrr!
vagy q6-ost mert az 5 már régi. áhh de kár[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
azopi74
addikt
válasz margithid #45 üzenetére
Gyártás eddig is ki volt szervezve. Csak nem a foxconn-nak, hanem a harmadik legnagyobb EMS-nek, a Jabilnak. A tiszaújvárosi jabil üzemből látták el szinte egész Európát blackberyvel. Ha arra gondolsz, hogy az egész készülék üzletágat adják el (értékesítést és tervezést is), az nagyon esélyes. Csak kérdés, hogy kinek?
-
margithid
veterán
Szeritnem jól csinálják, a kevésbé fontos dolgokat kiszervezik. Egyébként van egy sanda gyanús, hogy a készülékgyártást egy az egyben át fogja adni foxconnak bb, és ők "csak" a szoftvert szállítják.
Ha liszenszelhetővé teszik akkor nehéz dolguk lesz, a bb OS-nek meg kell maradnia a bb telefonoknak, különben elveszti az egyéniségét.
Egyébként tud valaki valami újat a Jakartaról? Remélem itthon is meg fog jelenni és nem túl magas áron.
Egy xiaomi redmi note vagy a jakarta lesz szeritnem a következő telefonom -
Paul119
addikt
Helyes,amúgy is csak veszteséges volt, szabadulni kell attól ami felesleges
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Polllen
nagyúr
Nem csodálom, h lelövik, kis felhasználóbázissal nehéz hasznot termelni ebből.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Praetorianus
aktív tag
Mivel ebben a topikban sem igazán sikerül a témához hozzászólni, megkezdeném a sort Elég szürreális élmény volt a BB News-ban olvasott rss-hírből értesülni a BB News megszűnéséről. Annó Google Reader fan voltam (amíg meg nem szűnt), aztán átszoktam (nagy nehezen) erre, most meg ezt is lelövik :/ Van még normális rss olvasó 7.1-re az XPRSS-en kívül? Mert az túl csicsás, de legalább cserébe atom lassú
-
Воланд
titán
válasz Crafter32 #35 üzenetére
ez megvolt a sok pozitiv hir kozott? vagy ez nem jutott el a berry blogra? nem az a baj, hogy ti ennyire hisztek a bb-ben, hanem az, hogy keptelenek vagytok elfogadni a tieteketol eltero, tenyekkel alatamasztott velemenyt.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Crafter32
őstag
Igen, vannak "erősen jól" tájékozottak, de mi vagyunk a rosszak ha nem hiszünk nekik.
-
Воланд
titán
a fejlesztes, raktarozas, supply chain tudtommal nincs. pont ezert kell a foxconnal kotott megallapodas, mert ha azokat a keszulekeket nem tudjak ertekesiteni, akkor az nem latszik majd meg a bb szamain.
-
moleculez
veterán
Bírom, mikor a BB hireknel megjelennek az onjelolt gazdasági elemzők. 😃😃
Azért az milyen lenne, ha egy távoli jövőben licenselhető os lenne a BB X.Y és lenne pl Sony, vagy Alcatel teló BB- vel. (Grrr, a hideg kiráz)Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Воланд
titán
en csak a mai, rovid ideig tarto emelkedesrol irtam. hosszutavon persze van igazsag abban, amit te irsz, bar szerintem inkabb levagnak, eladnak minden felesleges uzletagat es megmarad a bb tisztan sw es szolgaltato cegnek. az os-t meg megteszik licencelhetove.
na meg a felvasarlas miatti emelkedes is kifullad egy ido utan, ez pl a nokianal is jol latszik.
-
GeryFlash
veterán
10 napos újonc aki természetesen egy 10 éves értelmi színvonalán trollkodik, szeretjük az ilyet...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
azopi74
addikt
Nem azért emelkedik, hanem azért, mert a BBM vonzó felvásárlási célpont, ígéretes lehetőségekkel. A whatsapp deal fényében különösen. Így elég jól ki lehet jönni egy BB részvény longolásból elég jó eséllyel. Ha lenne szabad cash-em, én is BB-re tennék, egy felvásárlási célpont mindig jó befektetés és akkor még a corporate cucc ok rá l nem is szóltam.
-
Crafter32
őstag
Meddő vita, mint mindig.
-
macskea
őstag
[ Szerkesztve ]
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Воланд
titán
akkor nem szuntetik be a most meglevo szolgaltatast, hanem megvarjak, amig kesz az uj. igy max azt erik el, hogy a userek keresnek mast.
-
macskea
őstag
Lehet még nem állnak úgy a fejlesztésekkel - azaz hogy hogyan lehetne a BBM-ből kifelé is lapátolni a pénzt nem csak befelé - és mivel pont mostanában (a héten) volt nagy hüppögés a kiszivárogtatások miatt, elég hülyén jött volna le, ha pont ők kezdenek ígérgetni bele a világba.
-
macskea
őstag
Kettőt tippelnék, bár az egyiket már írták előttem is, miszerint profiltisztítás, nyilván nem hozza hanem viszi a pénzt, a másik pedig az, hogy nem alkalmas a jelenlegi BB10-es rendszer népszerűsítésére xy okból. (?) Bár erre az rímelne leginkább, ha lenne helyette valami.
Viszont nem gondolnám hogy a BlackBerry biztos halálának jele, hisz a cég eddig jellemzően előre menekült, már ami a mobil eszközöket illeti.
-
papeti01
senior tag
Azért lehet nekik szurkolni, én pár napja váltottam droidról
BB vel lehet telefonállni is, nem zúg egyfolytában a vonal (pedig n4 ről váltottam)Mondjuk én biztos nem vagyok mérvadó, mert a csajom HTC 8x -e is jobban bejön mint bármelyik droid!
Mindegy is, remélem megmaradnak, ha másért nem , mert kell a konkurencia a droid mellé...
#proudfather
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha új megoldással rukkolnának elő, akkor ezzel a bejelentéssel együtt bejelentenék azt is, sőt jellemzően ilyen esetben egy ideig párhuzamosan szokták üzemeltetni a régi és új szolgáltatást. Valószínűleg a kevés felhasználó miatt nincsenek jó pozícióban amikor a kiadókkal tárgyalnak, így nem éri meg fenntartani. Gondolom próbálnak megszabadulni a nem nyereséges szolgáltatásoktól.
Viszont a kommunikációjuk csapnivaló, mert egyrészt hamarabb is bejelenthették volna, nem ilyen rövid határidőre és kommentálhatták volna, hogy a piac és a potenciális vásárlóik tudják, hogy ez csak profiltisztítás, mert így nagyon rossz üzenetet hordoz. 27.-én mikor bejelentették elég nagyot esett is a tőzsdén, persze lehet hogy nem emiatt...viszont vagy 1 hónapja folyamatosan esik a részvény ára.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
macskea
őstag
Szerintem a legtöbb (optimista becslés) itteni ember tisztában van azzal, hogy mi a valós helyzet. Az élcelődés annak szólt - gondolom - hogy egy nagyon durva párhuzamot voltál, ami jó eséllyel téves. Lásd @omlosz kommentje.
-
C$abi
aktív tag
Eléggé védik a BB-sek a céget...
Emelett a BB nincs akkora szarban mint ahogy a hírek terjesztik, mert van pénzük, csak nem tudják eladni a cuccaikat. Gondolom ez tudható be a Newsstand és a News leállításának. -
1697
tag
Elnézést tévedtem a sokadik hír és a piac jelenlegi állása szerint a BB egekbe tört,ezzel mindenkit maga mögè utasítva!!! Elöző hírünket BB fan-ok olvasatából hallhattuk! LOL
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
azert emelkedett ma egy darabig mert a vart reszvenyenkenti 55 centes veszteseg helyett csak 8 centes veszteseg lett (a grafikont megnezve latszik, hogy csak arfolyamkorrekcio volt) az utolso negyedevben. viszont csokkent a keszpenzallomany, a bevetel elmaradt a varakozasoktol. az igazan erdekes pedig a bevetelek megoszlasa (hw: 37%, sw: 7%, szolgaltatasok: 56%). ha tovabb nyilik az ollo a hw es a szolgaltatasok kozott az utobbi javara, akkor vegleg ki lesz szervezve a keszulekeladas.
-
omlosz
csendes tag
Hétfőn bezár a Google Reader
ezeknek végük![ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ne kezdjük már megint... unom már, hogy minden egyes BB hírnél ez a nyűgés megy. Ráadásul amit Crafter32 linkelt, pozitív dologként, még a blogon is negatívként írják, hogy a március elsejével véget ért három hónapban "mindössze 1,3 millió BlackBerryt szállított ki az értékesítési csatornákba, szemben a megelőző negyedév 1,9 milliójával". Ebből milyen pozitív hírt írjon az MA? Hogy majdnem több BB10-es telefont adtak el, mint BB7-est (valójában 1/3-2/3 az arány)? Félreértés ne essék, én szurkolok nekik, de egyrészt utálom a nyavalygást, ami itt megy, másrészt pedig ha lesz pozitív hír, akkor majd írnak arról is, most sajnos ilyenekről kell még. Azt meg nektek is el kell ismerni, hogy a héten pl. kimondottan sok szedres hír ment ki itt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Crafter32
őstag
-
bok92
addikt
Szomorú hír, de én pl egyszer sem használtam...
-
1697
tag
Leáll ott minden elöbb utobb nem csak az újságos!Ezeknek végük sajnos -((
-
halkow
őstag
ez nem túl rózsás helyzet
Alcatel onetouch idol2s the king
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest