Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz
Praetorianus #38 üzenetére
Magam is RSS olvasot keresek a News kivaltasara PlayBook-on.
Valakinek van valami jo tippje? Olyan kellene, smi nincs hozzadrotozva a google acc-hoz. -
margithid
veterán
Hát nem tudom. 200$ van írva, ha itthon a duplájáért adnák amit azért kétlek, akkor se lenne sokkal több.
100k felett meg a kutya nem venné, hisz addigra meg lemegy a z30 ára is a környékére.
Amúgy nagyon a bb felé húzok, vicc amit a nexus 4 topikban is írnak, mindenféle fagyás meg újraindulás.
Ebből köszönöm többet nem kérek, max ha 30k-ért lesz egy redmi note, max másodtelefonnak -
margithid
veterán
válasz
Crafter32 #67 üzenetére
Én is gondolkodom rajta, de lehet megvárom a jakarta-t. Remélem lesz itthon majd. Szerintetek mennyibe fog kerülni?
Abban a telefonban minden meglesz amire szükségem van, rádió, micro sd bővíthetőség, nem akadozó fagyó OS android alkalmazások futattásával és ami még fontos várhatóan jó üzemidő.
Ha ez itthon 60-70 körül megállna függetlenül már venném is! -
bok92
addikt
4 féle van igazából, de nálunk 2 kapható.
Van az STL 100-1, és van az STL 100-2, ami LTE képes. Nem tudom hol nézted az árakat, de a Telekomnál kezdetben csak az előbbi volt kapható annak az ára most 70k ( karácsony előtt akciós volt, sőt még utána is egy ideig, akkor volt az 50k, majd 60, végül 70k, a készletsöprés miatt...) De az LTE képes az 80k, olcsóbb nem is volt...
[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
válasz
margithid #51 üzenetére
Nem értem, miért lenne annyival olcsóbb a Foxconnal gyártatni, mint a Jabil-lal, hogy ez érdemi hatással lenne a BlackBerry versenyképességére. Csak azért mert a Foxconn taiwani, a Jabil meg amerikai bejegyzésű? Ugyanúgy szerte szét vannak a világban gyártóegységei mindkettőnek, mindkettőnek vannak komoly gyártókapacitásai Kínában is. Különben, ami az európai piacot illeti, ha a költséghatékonyság lett volna a fő gond, mert Tiszaújvárosban olyan nagyon túlfizetettek a gyártósori munkások, attól még nem kellett volna szerződést bontani a Jabil-lal, a Jabil egyszerűen átmozgatta volna a termelést valamelyik olcsóbb, de logisztikailag még kedvező pozíciójú gyáregységébe, mondjuk Ukrajnába.
Az igazság az, hogy tudtommal pontosan a Jabil volt az, aki nem akarta meghosszabbítani a blackberry-vel kötött szerződést (legalábbis nem változatlan feltételekkel), mert tele volt a hócipőjük azzal, hogy teljesen kiszámíthatatlan a rendelések volumene (jobban mondva kiszámíthatóan zuhan negyedévről negyedévre), miközben nekik garantálniuk kellett a folyamatos, zavarmentes termelést. A blackberry forgalom brutális megzuhanása miatt például pontosan a tiszaújvárosi Jabil üzem került üzembezárási pont közelébe. Több, mint 1200 embert kellett elküldeniük, mert hiába foglalkozik a tiszaújvárosi Jabil sok minden mással is, a BlackBerry gyártás adta a termelésük gerincét, amire viszont egyre kevésbé lehetett alapozni az utóbbi időben.
Sajnos nem a költségekkel van itt a fő gond, hanem a kereslettel. Kutyának sem kell már a BlackBerry, ez van, és ezen sajnos a messiásként várt BB 10 sem tudott változtatni.
-
icezozo
addikt
BBM Channelen ott van a News !!!
aki akarja beállítja és használja !
Felesleges ez a hiszti !a BBM Channel a jövő !
-
daniel909
addikt
nem ez az első hír róla hogy nincs minden rendben a céggel. erre alapoztam azt h befuccsol. de ha nem így lesz az jó lenne. és jönne egy q6. szerintem sokkal jobb a BB10 mint a WP8. mégis az utóbbi népszerűbb. no mindegy. remény marad.
jó lenne ha más gyártó is csinálna bb10 os telókat. komolyan durván "hasít" a rendszer. kár lenne veszni hagyni, nagyon sajnálnám
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
befuccsol a cég mire vennék egy q5-öst. neeeemárrrr!
vagy q6-ost mert az 5 már régi. áhh de kár[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
válasz
margithid #45 üzenetére
Gyártás eddig is ki volt szervezve. Csak nem a foxconn-nak, hanem a harmadik legnagyobb EMS-nek, a Jabilnak. A tiszaújvárosi jabil üzemből látták el szinte egész Európát blackberyvel. Ha arra gondolsz, hogy az egész készülék üzletágat adják el (értékesítést és tervezést is), az nagyon esélyes. Csak kérdés, hogy kinek?
-
margithid
veterán
Szeritnem jól csinálják, a kevésbé fontos dolgokat kiszervezik. Egyébként van egy sanda gyanús, hogy a készülékgyártást egy az egyben át fogja adni foxconnak bb, és ők "csak" a szoftvert szállítják.
Ha liszenszelhetővé teszik akkor nehéz dolguk lesz, a bb OS-nek meg kell maradnia a bb telefonoknak, különben elveszti az egyéniségét.
Egyébként tud valaki valami újat a Jakartaról? Remélem itthon is meg fog jelenni és nem túl magas áron.
Egy xiaomi redmi note vagy a jakarta lesz szeritnem a következő telefonom -
Paul119
addikt
Helyes,amúgy is csak veszteséges volt, szabadulni kell attól ami felesleges
-
Polllen
nagyúr
Nem csodálom, h lelövik, kis felhasználóbázissal nehéz hasznot termelni ebből.
-
Praetorianus
aktív tag
Mivel ebben a topikban sem igazán sikerül a témához hozzászólni, megkezdeném a sort
Elég szürreális élmény volt a BB News-ban olvasott rss-hírből értesülni a BB News megszűnéséről. Annó Google Reader fan voltam (amíg meg nem szűnt), aztán átszoktam (nagy nehezen) erre, most meg ezt is lelövik :/ Van még normális rss olvasó 7.1-re az XPRSS-en kívül? Mert az túl csicsás, de legalább cserébe atom lassú
-
Воланд
titán
válasz
Crafter32 #35 üzenetére
ez megvolt a sok pozitiv hir kozott?
vagy ez nem jutott el a berry blogra? nem az a baj, hogy ti ennyire hisztek a bb-ben, hanem az, hogy keptelenek vagytok elfogadni a tieteketol eltero, tenyekkel alatamasztott velemenyt.
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Igen, vannak "erősen jól" tájékozottak, de mi vagyunk a rosszak ha nem hiszünk nekik.
-
Воланд
titán
a fejlesztes, raktarozas, supply chain tudtommal nincs. pont ezert kell a foxconnal kotott megallapodas, mert ha azokat a keszulekeket nem tudjak ertekesiteni, akkor az nem latszik majd meg a bb szamain.
-
moleculez
veterán
Bírom, mikor a BB hireknel megjelennek az onjelolt gazdasági elemzők. 😃😃
Azért az milyen lenne, ha egy távoli jövőben licenselhető os lenne a BB X.Y és lenne pl Sony, vagy Alcatel teló BB- vel. (Grrr, a hideg kiráz) -
Воланд
titán
en csak a mai, rovid ideig tarto emelkedesrol irtam. hosszutavon persze van igazsag abban, amit te irsz, bar szerintem inkabb levagnak, eladnak minden felesleges uzletagat es megmarad a bb tisztan sw es szolgaltato cegnek. az os-t meg megteszik licencelhetove.
na meg a felvasarlas miatti emelkedes is kifullad egy ido utan, ez pl a nokianal is jol latszik.
-
azopi74
addikt
Nem azért emelkedik, hanem azért, mert a BBM vonzó felvásárlási célpont, ígéretes lehetőségekkel. A whatsapp deal fényében különösen. Így elég jól ki lehet jönni egy BB részvény longolásból elég jó eséllyel. Ha lenne szabad cash-em, én is BB-re tennék, egy felvásárlási célpont mindig jó befektetés
és akkor még a corporate cucc ok rá l nem is szóltam.
-
Crafter32
őstag
Meddő vita, mint mindig.
-
macskea
őstag
-
macskea
őstag
Lehet még nem állnak úgy a fejlesztésekkel - azaz hogy hogyan lehetne a BBM-ből kifelé is lapátolni a pénzt nem csak befelé - és mivel pont mostanában (a héten) volt nagy hüppögés a kiszivárogtatások miatt, elég hülyén jött volna le, ha pont ők kezdenek ígérgetni bele a világba.
-
macskea
őstag
Kettőt tippelnék, bár az egyiket már írták előttem is, miszerint profiltisztítás, nyilván nem hozza hanem viszi a pénzt, a másik pedig az, hogy nem alkalmas a jelenlegi BB10-es rendszer népszerűsítésére xy okból. (?) Bár erre az rímelne leginkább, ha lenne helyette valami.
Viszont nem gondolnám hogy a BlackBerry biztos halálának jele, hisz a cég eddig jellemzően előre menekült, már ami a mobil eszközöket illeti.
-
papeti01
senior tag
Azért lehet nekik szurkolni, én pár napja váltottam droidról
BB vel lehet telefonállni is, nem zúg egyfolytában a vonal (pedig n4 ről váltottam)Mondjuk én biztos nem vagyok mérvadó, mert a csajom HTC 8x -e is jobban bejön mint bármelyik droid!
Mindegy is, remélem megmaradnak, ha másért nem , mert kell a konkurencia a droid mellé...
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha új megoldással rukkolnának elő, akkor ezzel a bejelentéssel együtt bejelentenék azt is, sőt jellemzően ilyen esetben egy ideig párhuzamosan szokták üzemeltetni a régi és új szolgáltatást. Valószínűleg a kevés felhasználó miatt nincsenek jó pozícióban amikor a kiadókkal tárgyalnak, így nem éri meg fenntartani. Gondolom próbálnak megszabadulni a nem nyereséges szolgáltatásoktól.
Viszont a kommunikációjuk csapnivaló, mert egyrészt hamarabb is bejelenthették volna, nem ilyen rövid határidőre és kommentálhatták volna, hogy a piac és a potenciális vásárlóik tudják, hogy ez csak profiltisztítás, mert így nagyon rossz üzenetet hordoz. 27.-én mikor bejelentették elég nagyot esett is a tőzsdén, persze lehet hogy nem emiatt...viszont vagy 1 hónapja folyamatosan esik a részvény ára.
-
C$abi
aktív tag
Eléggé védik a BB-sek a céget...
Emelett a BB nincs akkora szarban mint ahogy a hírek terjesztik, mert van pénzük, csak nem tudják eladni a cuccaikat. Gondolom ez tudható be a Newsstand és a News leállításának. -
1697
tag
Elnézést tévedtem a sokadik hír és a piac jelenlegi állása szerint a BB egekbe tört,ezzel mindenkit maga mögè utasítva!!! Elöző hírünket BB fan-ok olvasatából hallhattuk! LOL
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
azert emelkedett ma egy darabig mert a vart reszvenyenkenti 55 centes veszteseg helyett csak 8 centes veszteseg lett (a grafikont megnezve latszik, hogy csak arfolyamkorrekcio volt) az utolso negyedevben. viszont csokkent a keszpenzallomany, a bevetel elmaradt a varakozasoktol. az igazan erdekes pedig a bevetelek megoszlasa (hw: 37%, sw: 7%, szolgaltatasok: 56%). ha tovabb nyilik az ollo a hw es a szolgaltatasok kozott az utobbi javara, akkor vegleg ki lesz szervezve a keszulekeladas.
-
omlosz
csendes tag
Hétfőn bezár a Google Reader
ezeknek végük![ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ne kezdjük már megint... unom már, hogy minden egyes BB hírnél ez a nyűgés megy. Ráadásul amit Crafter32 linkelt, pozitív dologként, még a blogon is negatívként írják, hogy a március elsejével véget ért három hónapban "mindössze 1,3 millió BlackBerryt szállított ki az értékesítési csatornákba, szemben a megelőző negyedév 1,9 milliójával". Ebből milyen pozitív hírt írjon az MA? Hogy majdnem több BB10-es telefont adtak el, mint BB7-est (valójában 1/3-2/3 az arány)? Félreértés ne essék, én szurkolok nekik, de egyrészt utálom a nyavalygást, ami itt megy, másrészt pedig ha lesz pozitív hír, akkor majd írnak arról is, most sajnos ilyenekről kell még. Azt meg nektek is el kell ismerni, hogy a héten pl. kimondottan sok szedres hír ment ki itt.
-
Crafter32
őstag
-
bok92
addikt
Szomorú hír, de én pl egyszer sem használtam...
-
1697
tag
Leáll ott minden elöbb utobb nem csak az újságos!Ezeknek végük sajnos -((
-
halkow
őstag
ez nem túl rózsás helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadai vállalat áprilisban felszámolja virtuális újságosboltját és hírszolgáltatását.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest