- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
berVi
senior tag
iphone-t is lehet kapni 70k-ért (de ezek az arcok valszeg amúgy se fizettek érte egy fillért se), és azzal nem csak fényképezni tudsz. telefonra meg úgyis mindig szükség van. na puffneki. ezért hal meg a DAP piac is, mert minek 2 eszköz, ha eggyel is meg tudom oldani, elfogadható minőségben. nem kell mindenhova ágyú ahhoz a verébhez.
de nem jó ez így, jobb, ha még 3 kilónyi kütyü lóg az ember nyakában, mikor lohol a sivatagban, mert én vagyok olyan igényes, hogy csak gigapixeles képeket vagyok hajlandó megnézni.
-
berVi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #57 üzenetére
de használtam, de ez még nem fog változtatni a tényen, hogy NEM MINDENHOVA KELL ilyen. azt se tudjátok, hogy milyen projektről van szó, de [moderálva], hogy hát biztos [moderálva] oda az ájfón[moderálva]!
[ Módosította: 7 ]
-
berVi
senior tag
látom, az senkinek nem merült fel az okoska fejében, hogy nem mindenhova kell 20 megapixel. na de nem akarlak titeket összezavarni a tényekkel, hisz még a végén nem lenne bennetek önigazolás, hogy igenis kell a 300 ezres gép a családi nyaralások fotózásához (amik közül az érdekesebbek valszeg fészbukon fognak kikötni 640x480-ra kicsinyítve), csak nyugodtan fapoljatok tovább a nikonotokra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest