- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Nem TV tartalomra szeretnék építeni, bár elég sokat felveszek TVről utána pörgetve érdekesebb és reklámentesebb az élet.
De mivel a teszt pont TV tuner kártyáról szólt...Csak szeretném ha az benne lenne, szeretnéma CD lejátszó,DVD lejátszó, DVD felvevő, Rádió 4est eltüntetni és a helyette lehetne egy HTPC. És persze utána HD-s tartalmat nézhetnék is nem kéne még egy asztali lejátszó.
Azt viszont nem szeretném, miután megépítem még megmaradna valamelyik mert nem helyetesíti megfelelő minőségben a HTPC.(a tartalmi minőséggel igazad van. ezért nem is értettem pl. a Hír Tv szerepeltetését a tesztben
de hagyjuk a politikát.
Monoszkop esetleg többet elmondana a vétel minőségéről. -
Godefroy
senior tag
HírTV-s képet néztem ott láttam főleg problémát, de ezt megválaszoltad a 4. ponttal.
A kábeladás analog volt (úgy értem nem set top boxos verzió?)Azért kérdeztem az egészet gondoltam én is belevágok egy HTPC építésébe, csak nem szeretnék 200E Ft ot kidobni ha utána a képi rögzítés nem éri el a mostani asztali Panasonic DVD felvevő szintjét.
Ezért nézegettem képeket, aztán megnéztem pár rögzített képet Panán sajnos régebbiek jobbak, de amióta digitális átálás volt itt a T-kábelnél mínőségi problémák léptek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest