- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
p a s s e r
őstag
én a feltevésedre reagáltam, amiben nem 3080ti kikötés volt, de 3080ti is van, mint linkeltem... persze bele lehet kötni, kamu a bolt, kamu a hirdetés... én így vettem, köszönöm, boldog vagyok minuszkéccázé... vidéki bolt, leinformáltam, vip kinyalták a seggem... de szerintem te most mindenáron igazat akarsz, szal legyen...
-
p a s s e r
őstag
találtál olyat, ami milla felett van? az már döfi, dehát nem azt kell megvenni...
6800 xt-k, csak hogy piros oldal is legyen, magyar oldalakon 600-700 napjainkban...
és hogy ne egy konkrét márka egy konkrét típusára keressünk rá, ahogy te tetted, hanem általánosan a 3080ti-re és azt is csak az árukeresőn, ahol elég sok cég palettája fent sincs:
3080ti-k milla alatt... még 800 környékén is kapni gigabyte-ot... -
-
Bevallom férfiasan, soha nem néztem, hogy gyárilag milyen fájlrendszerrel jönnek a kártyák -- mindig első dolgom egy ellenőrzés és a céleszköz általi formattálás.
Azt sem tudom, hogy mit takar a "régi" SDHC formátum. Szinte mindegyik kártyám SDHC, eszköztől függően NTFS, exFAT, FAT32, Extx, akármilyen rendszerrel.
Arra emlékszem, hogy 2004 környékén mekkora kavarás volt azzal, hogy az oroszok megoldották, hogy a FuSi PDA-k kezeljék a nem SDHC-s SD-kártyákat.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest