Új hozzászólás Aktív témák
-
Bevallom férfiasan, soha nem néztem, hogy gyárilag milyen fájlrendszerrel jönnek a kártyák -- mindig első dolgom egy ellenőrzés és a céleszköz általi formattálás.
Azt sem tudom, hogy mit takar a "régi" SDHC formátum. Szinte mindegyik kártyám SDHC, eszköztől függően NTFS, exFAT, FAT32, Extx, akármilyen rendszerrel.
Arra emlékszem, hogy 2004 környékén mekkora kavarás volt azzal, hogy az oroszok megoldották, hogy a FuSi PDA-k kezeljék a nem SDHC-s SD-kártyákat.
MaCS
-
válasz
pusszycat #19 üzenetére
Az NTFS-t nem minden eszköz szereti, meg elvben erőforrásigényes is.
Amint DRB is írta, ezért lett az exFAT. Elérhetetlenül magas címzési plafon, egyszerű, sallangmentes struktúra, interoperabilititás. Elvben.
Kizártnak tartom, hogy ez a "csak FAT32" ne elírás legyen. Különösen, hogy az SDXC-s kártyákra, amelyeket ugye kezel a kütyü, elég nagy valószínűséggel éppen 4 GB fölötti videofájlokat szokás rögzíteni.
MaCS
-
válasz
Aprósólyom #15 üzenetére
A Delockkal nekem sincs gondom, nálam is jól teljesítenek az eszközeik.
A FAT32-es kitételen mint nyilvánvaló baromságon átugrottam. Az ilyen régi raktárkészletet múzeumnak hívják... Remélem...
MaCS
-
Az a baj, hogy ebben a rovatban nem az érdekes, amúgy is jól fogyó termékeket kell népszerűsíteni, hanem a szerződött kereskedőnél beragadt, senkinek sem kellő, eladhatatlan vackokat.
Értsd: ez itt nem a lapcsalád olvasóiért, hanem a bevételek biztosítása céljából a hirdetőkért van. Ez persze érthető, csak szerintem ebben a formában és mértékben nem túl elegáns.
De működik. Elég sokan bíznak benne és vásárolnak.
MaCS
-
Alapszintű kártyaolvasó 5000 forintért????
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest