- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Egyik ilyen történetem: Nővérem jött haza, plusz itt volt nálam az asszony, szóval két laptop plusz az én gépem. Külső vinyóról másolom át a filmeket, Pc ről külső vinyóra, külső vinyóról laptopra stb... Bedugom asszony gépébe ( laptopba mielőtt kötekednétek
), átdugom a másik laptopba és zsutty. Se kép se hang se semmi. Nézem kábel helyén, táp rendben, de nem ismer fel a winfos. Na mondom 'nyád. Bedugom az enyémbe, ott se ismeri a gép. Nem is tudtam megcsinálni, csak ha leformáztam. (80 giga filmem és ugyanennyi játéktelepítőm bánta.
). Azóta se tudtam rájönni miért csinálta. Azóta leformáztam és tökéletesen működik minden gond nélkül. Ez mi ha nem a technika ördöge?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest