- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Új: Keresztmuter hívott hogy elment a net. Na modnom ezaz. Lemegyek sasolom, kábel rendben, net van, de nem csatlakozik. A digisek ilyen csatlakozós megoldást alkalmaztak, elindítani nem sikerült. Mint kiderült, ez vírus, szóval kicsit elüt a témától, de szerintem még belefér a dolog. Nem enged csatlakozni a netre, nem engedi hogy megkeressem, új hálózati kapcsolatot se enged létrehozni. Szemét kis dög. A többi dolgot lehet csinálni rajta, csak ugye a gép csak netre van használva, szóval lesz még egy két köröm vele.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Egyik ilyen történetem: Nővérem jött haza, plusz itt volt nálam az asszony, szóval két laptop plusz az én gépem. Külső vinyóról másolom át a filmeket, Pc ről külső vinyóra, külső vinyóról laptopra stb... Bedugom asszony gépébe ( laptopba mielőtt kötekednétek
), átdugom a másik laptopba és zsutty. Se kép se hang se semmi. Nézem kábel helyén, táp rendben, de nem ismer fel a winfos. Na mondom 'nyád. Bedugom az enyémbe, ott se ismeri a gép. Nem is tudtam megcsinálni, csak ha leformáztam. (80 giga filmem és ugyanennyi játéktelepítőm bánta.
). Azóta se tudtam rájönni miért csinálta. Azóta leformáztam és tökéletesen működik minden gond nélkül. Ez mi ha nem a technika ördöge?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest