- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
válasz
SkyLine3000 #7 üzenetére
Sony esetleg? [link]
[link]
Az összes modelljük megfelel a leírtaknak. MEgtaláltam a neked való gyártót, ne mondd, hogy nem létezik.Amúgy ezt a véleményed már sokadjára is tudjuk, hidd el, nem kell mindig telesózni vele a topicokat. Tudjuk mit szeretnél, és abban is biztosak leszünk, hogy még ha létezik is ilyen termék, akkor is sokszor fogjuk még olvasni.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
LosBlancosRM #5 üzenetére
Én meg annak örülnék, ha végre megint hagyományos, szögletes kijelzőket gyártanának, mindenféle lyuktól, szigettől menteset. Nem kell kijelző alatti kamera sem, meg az agyonkerekítés sem. Legyen akkora káva, amin elfér minden, oszt csóklom! Tele a tököm, hogy nem tudnék semmilyen telefont venni, mert minden barom gyártó ezeket az undorító, hányingerkeltő szarokat gyártja. Az összes gyártót be kéne szántani a pcsába és felsózni a helyüket!
-
pusszycat
nagyúr
Én nem bírom a vastag és nehéz telefonokat, akkor sem ha hajlítható. Persze tudom sok esetben jól jön de kilógna az ingzsebből. A következő korszak talán a vékony és könnyű hajlítható vagy huzigálható telefonokról szolnak majd. Én itt leszek.
-
-
Kevin8997
tag
Egyre több bejelentésnél érzem azt, hogy ok, mi az újdonság ? Kb dögunalom minden gyártónál.
-
Szerintem ebből sem jut nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest