Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Sony esetleg? [link]
[link]
Az összes modelljük megfelel a leírtaknak. MEgtaláltam a neked való gyártót, ne mondd, hogy nem létezik.Amúgy ezt a véleményed már sokadjára is tudjuk, hidd el, nem kell mindig telesózni vele a topicokat. Tudjuk mit szeretnél, és abban is biztosak leszünk, hogy még ha létezik is ilyen termék, akkor is sokszor fogjuk még olvasni.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Én meg annak örülnék, ha végre megint hagyományos, szögletes kijelzőket gyártanának, mindenféle lyuktól, szigettől menteset. Nem kell kijelző alatti kamera sem, meg az agyonkerekítés sem. Legyen akkora káva, amin elfér minden, oszt csóklom! Tele a tököm, hogy nem tudnék semmilyen telefont venni, mert minden barom gyártó ezeket az undorító, hányingerkeltő szarokat gyártja. Az összes gyártót be kéne szántani a pcsába és felsózni a helyüket!
-
pusszycat
nagyúr
Én nem bírom a vastag és nehéz telefonokat, akkor sem ha hajlítható. Persze tudom sok esetben jól jön de kilógna az ingzsebből. A következő korszak talán a vékony és könnyű hajlítható vagy huzigálható telefonokról szolnak majd. Én itt leszek.
-
Kevin8997
tag
Egyre több bejelentésnél érzem azt, hogy ok, mi az újdonság ? Kb dögunalom minden gyártónál.
-
Duree
veterán
Szerintem ebből sem jut nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én örülök ha veszik így is, mert talán eleget visszaforgatnak a bevételből a fejlesztésre, hogy olyan legyen, amit én is szívesen megveszek.