- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nálam 3TB-os EZRX van, nem tűnt el soha, de a belassulás nálam is megvan. Általában megy normál sebességgel, telemásoltam pl és nem vettem észre lassulást, viszont mostaában torrent alatt látom, hogy néha leáll a töltés majd újraindul 20-30mp után.
Közel hajolva ilyenkor kattog a fej is így a szar parolásra gondoltam. Neten rákeresve azt találtam, hogy wdidle3 /D-vel, vagyis tiltva a parkolást csinált másnál ilyeneket.
Nálam az alapbeállítás 8s volt. Áttettem 300s-re, vagyis 5 percenkéntire, most azt látom, hogy a torrent pont 5p többszöröseinél lassul be. 5-20 perc közötti intervallumokban. Ebből úgy tűnik, hogy fullra kikapcsolva lehetne jó, ami ellentmond a neten talált pár hsz-nek.
De érdekelne, hogy másnál is előjött-e ez a probléma. Ill. a fenti /D-s kattogás/lassulás EZRX-nél.EARS és egyéb HDD-im is vannak. A load/unload cycle növekszik rendesen, de nem voltak ilyen gondok vele. Mióta azok 300s-re lettek állítva szintén nincs gondjuk és kevesebb a parkolás is jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- További aktív témák...
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest