Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi79
aktív tag
-
Nekem Edge van, de a Lenovo P2 is nagyon bejött az 5 ezres akksival és amoleddel. A kamerája pocsék, ami elég fájó, de a 143 mm. méret miatt bevállaltam. Amúgy elégedett vagyok vele. Minden van benne ami csak a többször ennyibe kerülő mobilokban van meg. De csinálhatnak akármit már én is Xiaomit fogok venni, fiam Note4-ese annyira meggyőző.
-
Nem fogják , a Zuk Z1 jó cucc volt, de a szerviz állítása szerint is 30% hibás volt, alaplapok kezdve minden.... Nem érte meg forgalmazni szinte ..
A Zuk-nak kapaltak, én Lenovos voltam, de a fejetlenség miatt váltottam, P70-ig kitartottak, Szlovákiába is kimentem érte, csak hogy először legyen.... Szerettem, romoltam, meg a hulladék kamera mellett is kitartottam... De egy Redmi Note 3 agyonverte minden szinten...
-
válasz
ghiottone #16 üzenetére
Elég érdekes egybeesés, hogy pont akkor állították le a ZUK-ot amikor megvették a Motorolát. Már a beigért ZUK modelleket se adták ki, pl. Edge2-t Hivatalosan nem szüntették meg a ZUK-ot, de nem hiszem, hogy valaha is beindítják, mert amúgy nem voltak nagy darabszámok belőle.
-
ghiottone
nagyúr
Az már 1,5 éve volt. Több év után se tudják hogy pontosan hogyan pozicionálják a Motorolákat. A mostani irány úgy néz ki, hogy a Lenovokat "visszahozták" és Indiában szeretnének terjeszkedni. A Motorola készülékekkel globálisan a középkategórián belüli piaci részesedést szeretnék növelni. Európán belül most például a Spanyol piacon akarnak nagyobb teret nyerni. Felsőkategóriás Motorolákkal nem tudni mi lesz a helyzet - erre példa, hogy a Z3-ban múlt évi SD835 került és nem jelent meg csak a Verizonnál és Kínában. + a jövő évi G7 esetén már 4 típust fogunk megkülönböztetni. A C és az E is lassan eltűnik. Z ebben a formában már nem igazán lesz, X5-öt pedig elkaszálták még.
Kolléga hozzászólásához annyit tennék hozzá, hogy a Motorola az nem a Zuk helyett lett. A Zuk, mint márka jelenleg szünetelteve van. Egyedül ami megmaradt, vagy tovább működik az a ZUi. Kínában megjelenő Motorola készülékeken például ez a rendszer fut. -
-
kerestem a cikkben a méretes akkumulátort, de nem találtam meg
-
hombre[EU]
veterán
Tök korrekt a K5. A másik a kis fütykössel (aka notch) ugyanolyan undorító,mint a többi
-
törölt tag
A második képet látva déjá vú érzésem lett...
[link]
-
Ezeket sem hozzák már be hozzánk?
-
-
Dzsízesz! Lesokkolódtam a szépségeffektektől!!
-
Nem rosszak, de gondolom ebből felénk nem igazán lesz értékesítés...
Rendszerszinten nem tudom, hogy maradtak az alap droidnál, vagy a ZUI örökséget viszik tovább.
-
natë
nagyúr
Redmi Note 5 klón. Ja nem. 6. Ami iPhone klón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Dupla kamerarendszerrel, sztereó hangszórókkal és méretes akkumulátorral érkeznek az újdonságok, egyelőre csak Kínába.
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest