Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Elit3Zotya #12 üzenetére
Igen, elég strapás, bár a végére csak a hajlásnál jelent meg egy csík a kijelzőn. De repedést azt nem láttam rajta.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
prolad
addikt
Nekem másfél éve hibátlanul működik a Fold 2. A fólia kezd enyhén elválni, bizonyos fényviszonyoknál látszik. De sokat nem zavar, meg amúgy is cserélhető/elhagyható, sokan anélkül használják. Kijelzők karcmentesek, a hátlapon van néhány apróbb karc, az megesett volna bármilyen más típussal.
Vannak problémáim vele, de egyik sem a foldable részt érinti. Pl az enyhén bordázott keretben és az indokokatlanul nagy kamerasziget peremén megáll a kosz (ezt már a Fold 3 dizájnja is javította), a beszédmikrofon pont a kisujjam alatt van, ahogy fogom, emiatt szintén gyakran kell takarítani, az oldalsó ujjlenyomatolvasó meg tipikusan olyan dolog, ami elméletben jó, gyakorlatban meg elég felemás bármilyen típusnál (bár sokan szeretik).
Nekem bevált,vagy Fold 4 lesz vagy kivárok még egy évet. Nincs más alternatíva nagy kijelzős telefonra, kihalt az a szegmens. És ez a nagy kijelző ellenére is egy apró, egykezes telefon tud maradni. -
Gubu0101
veterán
Egy tulajnak le jott a kulso+ belso vedofolia,neki angliaban csereltek garanciaban mind a 2 foliat samsu szervizben.
Nekem tobb mint fel eves,de meg nem valik a folia,pedig gyotorve van rendesen.
3 ev,szerintem vonatkozik🤔…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Mustaros
aktív tag
válasz Cranberries #7 üzenetére
Pedig a TMX-nél jobb szervíz nincs
-
Cranberries
aktív tag
Szia!
Ugyan nem Flip készülékről van szó, hanem a Fold 3-ról, ami a sógoromé. Ő járt úgy, hogy a belső kijelzőn a hajlítási sávon jelent meg egy kinyitás alkalmával, (minden előzmény nélkül) egy 2cm széles fekete sáv a képernyő teljes magasságában. Természetesen irány a szervíz (TMX), ahonnan ugyan így kapta vissza a készüléket azzal a magyarázattal, hogy a jelenséget ugyan látják, de ez nem befojásolja a használatot.(!) A panasz a jegyzőkönyvvel együtt ment a Samsung Magyarországnak, akik végig nagyon korrektek voltak és ők utasították a TMX-et, hogy javítsák a kijelzőt. Így ki lett cserélve a belső kijelző és azóta is működik. Kopp, kopp, kopp. -
Ilyen számoknál már lehet tudni mennyire tartós ez a megoldás. Erről valami?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest