Közel tízmillió új hajlítható Galaxy talált gazdára tavaly

A Samsung Mobile elnöke büszkén közölte, 2021-ben közel tízmillió darabot adtak el a Flip és Fold készülékekből, ami abszolút siker.

Hirdetés

300 százalékos éves növekedést produkált a Samsung Z-szériája 2020-hoz képest tavaly, tudatta a cég sajtóközleményben. TM Roh, a Samsung Mobile elnöke a közleményben azt írja, megközelítette a tízmilliót a cég által tervezett és gyártott Z-széria eladásainak száma. Ezzel sikerült átlépni a tervezett 7 milliós darabszámot. Roh a közleményben arról ír, egyre szélesebb réteg érdeklődik a hajlítható telefonok iránt, így ezek a típusú mobilok kezdenek belépni az átlagos csúcstelefonok közé.

A Samsung augusztus 10-én leplezi le legújabb hajlítható kijelzős telefonjait.
A Samsung augusztus 10-én leplezi le legújabb hajlítható kijelzős telefonjait. (forrás: Mobilaréna) [+]

A Samsung kínálatában a Z Flip 3 az abszolút etalon, a modern kagylótelefon tette ki az eladott hajlítható okosltelefonok 70%-át, ezzel a legsikeresebb foldable lett eddig. Roh az augusztus 10-i unpacked kapcsán azt ígéri, emelni fogják a tétet, s egyben megerősíti az új hajlítható telefonok érkezését, többes számban, így szinte biztos a Flip 4, melyre az önkifejezés eszközeként, és a Fold 4 is, melyre pedig a produktivitás csúcsaként hivatkozik a Samsung.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés