- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Neurotoxin #18 üzenetére
a quake1 igazi mérföldkő volt: még javában készültek a 2.5d játékok, amikor óriásit robbantottak vele, mert ez volt az első igazi 3d-ben lemodellezett fps
'96-ban felénk nem sok embernek volt pentium cpu-ja, ennek pedig az nagyon kellett... első verzió még sw rendereléssel dos alól futott, majd a glquake win95 alól már 3dfx támogatással... szép idők voltak azok... kicsivel rá indult be igazából az élet, amikor jött a q2 és a q1+q2 motorra épülő jobbnál-jobb játékok tucatjai: half life, sof, stb... másik oldalon pedig elindult az unreal-vonal... amikor először láttuk egy p166mmx+voodoo1+64mb sdram konfigon, tátott szájjal néztük a kastélyt és élveztük a zenét vagy 20 percen át
a heretic/hexen vonalat is szerettem
középsuli alatt (20 éve) leginkább fps-el játszottam meg diablo-val... (néha becsúszott azért kis rts meg pár játék más stílusból, de leginkább fps ment)
-
mephi666
nagyúr
quake1-2-ben (+mission pack-ekben) a single-t szerettem nagyon... teljesen más a 2 rész, mert amíg az 1 még ilyen gótikus-horror-fps, addig a 2. rész scifi felé mozdult...
a 3-tól jött, hogy teljesen előtérbe rakták a multik
...bírom ezeket a retro fps-eket: pár éve még x360on is végigvittem sokadjára a wolf3d-t meg a q2-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest