- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemmind1_85
csendes tag
válasz
Beckham087 #209 üzenetére
Szia!
Talán a HDD kattogott egy kicsit (legalább is a seagate amit beleraktam csendesebbnek tűnik), más furcsa hangot én nem hallottam.
-
nemmind1_85
csendes tag
Sziasztok!
Én ilyet vettem 2 hete: AS3820TG-434G50N
Előző gépeim:
- Acer 5672
- HP 8510wEddigi tapasztalataim, viszonyítva az előző gépeimhez képest:
+ Kicsi, könnyű masszív gép, nem recseg amikor nyomkodom, mint ahogy azt a teszt is írja az előző acerekhez képes sokat javult a minősége.
+ Hűtés nagyon jó, alapból 1.2GHZ-n megy, ha nem csinálsz semmit, ekkor ebben a nagy melegben is 45-47 fokos a CPU. Mikor erőforrás igényesebb dolgokat csinálok, akkor kb 90 fokig melegedik a CPU. A HP ilyenkor már úgy süvített, hogy lassan beérte az asztali gépemet.
+ Ilyen méretben ez a legjobb cpu és vga teljesítménnyel rendelkező gép.
+ 2db VGA- Kb 30 percig takarítgattam a sok szemetet, amit felrakott alapból.
- Lehet, hogy csak én vagyok maximalista, de már igazán tehettek volna bele 7200rpm-s vinyót (mind1, ezt utólag pótoltam)
- Win7 telepítése a másik vinyóra eléggé nagy szívás volt, csak úgy sikerült, hogy előbb felraktam egy XP-t, marj abból indítottam a win7 telepítését (a szokásos, nem tudja létrehozni az új rendszerpartíciót üzenet miatt)
- XP-t szerettem volna használni, de nincs hozzá driver vagyis a VGA-hoz biztos nincs, a többit még talán össze lehetne vadászni.
- Az akksi 6%-os elhasználódottsággal érkezett, ami később változott 1 és 5 % közötti értékeket mutatva (everestből vettem az infót) erre nem tudja valaki, hogy vonatkozik a garancia?
- A kijelző ugyebár tükröződős, de nekem ez még a kisebb baj. A nagyobb baj a felbontás: nem tudom ti hogy vagytok vele, de én idegbajt kapok ezektől a minél kisebb magasságú kijelzőkből, de ez ellen sajnos nem tudok mit tenni, mivel már szinte csak ilyet gyártanak (legalább is a számomra megfizethető kategóriában). A legfájóbb pont hogy a 1680x1050-es felbontás 1366x768-ra csökkent.
- Kevés csatlakozó / port (bár a HP-ban sem használtam ki, de lehet valakinek van igénye pl újlenyomat olvasóra, vagy firewire-re esetleg bővítőkártya helyre.Az előbbi posztokat végigolvasva, az egyes márkákat szidóknak, illetve a HP-ról Acer-re váltásom miatt majd engemet szidónnak:
- Én le...rom, hogy mi van ráírva az egyes cuccokra, amit veszek (egy rövid márka kizáró listától eltekintve), feltéve ha jó minőségű / teljesítményű és van rá sok gari. (Ajánlom figyelmébe a szitkozódó embereknek a homárt és a hasonló oldalakat, ahol "nagy" márkák garanciális problémákból adódó hibákból akarják kihúzni magukat, szívatva a vásárlót)
- Azért váltottam Acerre, mert írták több helyen, hogy sokat javult a minősége, illetve a HP-ról kezdett lejárni a gari és nem akartam sokat bukni rajta. Továbbá alapból sem tudnám megfizetni a HP 8440w-t (amit kinéztem magamnak), nem hogy az ilyen csodálatos euro árak mellett.A gari érvényességi idejével kapcsolatban érdemes nézni a beszállítók / nagykerek weboldalát, ahol ki kéne írniuk a garit. Az én gépem pl a néhány 3 betűs nagyker egyikéből van (segítek, H-val kezdődik), ott ki van írva a 3 év. Szerintem, amíg itt szerepel, addig biztos így lehet a boltokban is megvenni.
Ha van kérdés nyugodtan tegyétek fel.
u.i.: A gamereknek (tudom a noti nem játékra való és én sem főleg arra használom, de) a GTA 4 a 4. patch-el High grafon 25 fps-sel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest