- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
A lényeg az mindegy milyen net de működjön ha nem megy az optikai akkor mikrósat adjanak csak működjön és ha az se megy csinállják meg mielőtt ígérgetnek ennyi. A monitoros részt már kijavították most a konfig úgylátom mindenhol egyforma./ja és nekem 4 el ment a 8 megás netem és akinek meg 4 el ment a 4 megás nete az kevesebbet fizetett érte én akkor így jártam? a szerződési minimumot meg lesz.rom 8 hónapig harcoltam velük mire leemigráltak az nekem12 e ft valakinek ez nem sok de nekem az./meg hát a vásárló megtévesztése ill mi a f.szt lehet egy ügyet 8 hónapig elhúzni
Részemről befejeztem
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
"Az hogy +1 év hűségnyilatkozat az meg a sávszélességcsökkentésből adódik." csak az ő hibájukból
Ill akkor ki tehet róla és miért nem csinállják meg? Meg hát hiába adnak egy pc-t az előfizetés mellé ha maga a hálózat sz.rt se ér
/azon kéne agyalnijuk,hogy a hálózat fix sebességű legyen illa letöltés és feltöltés egyforma nagyságú legyen
/és mi van ha uaz történik mint velem mert a 8 megáshoz drágább gép jár mint a 4 megáshoz és ha valakit a hálózat minősége miatt le kell emigrállni akkor a gépét is kicserélik az olcsóbbikra ?
/
-
werttzui
addikt
Ez mind jó és szép de előbb inkább hálózatot csinállnák meg rendesen nem így kéne a vásárlót csalogatni meg 2 év hűségelőfizetéssel stb. Engem végre 8-ról 4 Mbit/sec -re leemigráltak mert 8 hónapig nem igazán ment 4 fölé a netem és 8 hónapig többet fizettem érte most végre sikerült megoldani leemigrálással viszont pénzt nem fizetnek vissza ez ám a minőség
Ja és a hűség előfizetésem is automatikusan meghosszabbították egy évvel na bazzzzzzzzzzzzzz de szerencsére sikerült visszacsinálltatnom húúú
A lényeg inkább megbízhatósággal és minőséggel csalogassák a vásárlókat sokkal jobb taktika volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest