- One mobilszolgáltatások
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz hallerlaller #37 üzenetére
Igen, erre is gondoltam, de elég sokszor voltak hasonló hírek samu panelekről is. Náluk meg nem nagyon tesznek el az asztalra jobb minőséget a témában szvsz.
-
joey04
titán
válasz Emericus Max #36 üzenetére
Te nem tanultál meg rendesen értelmezni szerintem. Vagy csak olyan dolgokat fűzöl hozzá adott témához, ami irreleváns. Én annyit jegyeztem meg, hogy úgy vettem észre, ezekkel több hiba van. Hogy melyik ad szebb képet, melyik fogyaszt kevesebbet, vagy bármi hasonló téma szóba sem jött.
-
joey04
titán
válasz Emericus Max #26 üzenetére
Ha maga az OLED technológia lenne rossz, akkor mindenhol mindenkinek szarakodna a dolog és mindenki IPS LCD-vel gyártaná a telefonokat, de nem ez a helyzet.
Egy szóval nem mondtam, hogy mindenhol mindenkinek szarakodik, vagy rossz. Te és én vagyunk az élő példák, hogy nem mindenkinél rossz. Annyit jegyeztem meg, hogy gyakrabban merülnek fel ilyen problémák, mint az IPS éra idején.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Emericus Max #24 üzenetére
A saját apró merítésed alapján nettó hülyeség ítélkezni akár pozitívan, akár negatívan. Nekem 5 amoledes készülékem volt és soha nem volt baja egyiknek sem. Na bumm.
-
joey04
titán
márkától függetlenül szerintem több ilyen gond van az amoled panelekkel. Tudom, ips-nél is volt sárgulás stb, de szerintem ENNYI gond nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest