Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
Emericus Max #36 üzenetére
Csak hogy pár kontrát is mondjak:
- beégés (az 1000 nit jótékony hatása ugye)
- pwm (nem mindegyik amoledes telefon szoftverében van dc dimming, arról nem is beszélve hogy ezt bekapcsolva hatással van a szinek élénkségére pl.
- ha törik, a csere jóval drágább az amolednélEnergiatakarékosság szempontjából nagyon panelfüggő. Ha csak a gsmarena listáját nézem meg, számtalan nagyméretű ips képernyős telefon van az élmezőnyben (sima mate 20, p40 lite), de amoledes telók is vannak alul és felül is.
-
joey04
titán
válasz
Emericus Max #36 üzenetére
Te nem tanultál meg rendesen értelmezni szerintem. Vagy csak olyan dolgokat fűzöl hozzá adott témához, ami irreleváns. Én annyit jegyeztem meg, hogy úgy vettem észre, ezekkel több hiba van. Hogy melyik ad szebb képet, melyik fogyaszt kevesebbet, vagy bármi hasonló téma szóba sem jött.
-
joey04
titán
válasz
Emericus Max #26 üzenetére
Ha maga az OLED technológia lenne rossz, akkor mindenhol mindenkinek szarakodna a dolog és mindenki IPS LCD-vel gyártaná a telefonokat, de nem ez a helyzet.
Egy szóval nem mondtam, hogy mindenhol mindenkinek szarakodik, vagy rossz. Te és én vagyunk az élő példák, hogy nem mindenkinél rossz. Annyit jegyeztem meg, hogy gyakrabban merülnek fel ilyen problémák, mint az IPS éra idején.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Emericus Max #24 üzenetére
Csinálj egy google keresést és rájössz hogy nagyon sokan nem olyan szerencsések mint te.
-
törölt tag
válasz
Emericus Max #26 üzenetére
IPS LCD kozepkategoria legalja...
Nem is tudtam, hogy az iPhone 11 ennyire le van csuszva miatta. -
joey04
titán
válasz
Emericus Max #24 üzenetére
A saját apró merítésed alapján nettó hülyeség ítélkezni akár pozitívan, akár negatívan. Nekem 5 amoledes készülékem volt és soha nem volt baja egyiknek sem. Na bumm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elárasztották a fórumokat a csúcskategóriás Motorola telefon tulajdonosai, ám még nem tudni, tíz vásárlóból hányat érintenek a gondok.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Biliárd és snooker topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest