Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Black&White #56 üzenetére
Minden nem lehet, de Pro verzióban a bekapcsgomban ott a fingerprint, ha neked annyira hiányzik
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Dottorei
tag
-
eFeMeR74
senior tag
A Xiaomi korábbi állításai szerint a képernyő sokkal finomabb és simább megjelenítést tesz majd lehetővé. Amit még tudni lehet a Xiaomi Mi Pad 5 kapcsán, hogy a burkolata alatt két 4360 mAh-s akkumulátor szavatolja majd a hardveres komponensek energiaellátását duál cellás elrendezésben, ami összesen 8720 mAh-s kapacitást jelent majd a gyakorlatban. A Mi Pad 5 Prót egy Apple iPad és Huawei MatePad kihívónak szánják, ehhez mért árazással, de az alapmodell állítólag pénztárcabarát kiadás lesz, amelynek kezdőára valahol 468 dollár, vagyis cirka 137 ezer forint körül alakulhat. A Xiaomi már évek óta nem dobott piacra semmilyen tabletet, így már csak az a kérdés, hogy vajon mekkorát fog szólni a Xiaomi Mi Pad 5, ha végre megjelenik.
Indiában 24000 Rupi lesz Juli29. dátum az cirka 96.000 Ft😃
Mondom, hogy várjuk meg.
Augusztusban szeretnék venni egyet.
Addigra remélem jó lesz a tippem😃MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Somatom
veterán
válasz janeszgol #44 üzenetére
Nincs ebben nagy csont. Fogsz egy bármilyen tabot, ami 6 fölötti Androidot futtat, engedélyezed rajta a freeform multiwindow módot, telepíted hozzá a Tálca appot és símán megkaphatod, amit a képen látsz, a Samsung többablakos módjával.
Hol van ettől az iPad?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Tudom. Kb. hét éve használok Androidot asztali üzemmódban. Eleinte ARM miniPC -ket, egy ideje pedig vagy a telómat (aláírásomban), vagy a tableteimet (Teclast T10 és Teclast M16, mindkettő HDMI kimenetes). A PC -men is Android (Remix OS) az alapértelmezett rendszer.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bostone
addikt
Ez csak az egyik oldala a felhasználásnak, sokszor látom milyen bumfordi, régi laposokkal dolgoznak, amitől sokkal kényelmesebb lenne egy táblagép, például hordozni.
Otthoni körülmények között is helyettesíthetné a pc-t.
A felhasználók jelentős többsége csak, mint youtube, facebook, böngésző gép tekint a szerkezetre. -
bostone
addikt
Alkalmazások szerintem a kulcsszó.
És talán a védelem.
Akár céges környezetben is.
Az utóbbi időben akkora teljesítménynövekedésen esett át az arm alapú technológia, ami okosan felhasználva versenytársa lehetne a windows környezetnek.
(Bár nálunk a cégnél még céges üzenet küldésre is tilos használni droidos mobilt.
Apple készülékeket kapnak a managgerek.) -
bostone
addikt
Tényleg örvendetes lenne, ha valaki vagy valakik meglepnék a két szereplős tablet piacot.
Európában.
Talán többen is megülik most ezt a vonatot, elindulnak a fejlesztések és szép lassan szintet léphet a család.
Tartalom fogyasztásból teljes értékű hordozható eszköz. -
Wesder
félisten
Nem mondtam hogy nem lehet véleménye, csak ha nem is érdekli, meg kitalàlt renderre szarozni valamit semmi értelme.
Engem pl nem érdekel a Huawei, nem megyek be a topikjàba szarozni hogy nincs GMS, stb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz MiklosSaS #22 üzenetére
Te teszed magad nevetségessé azzal, hogy toporzékolsz egy jelenleg nem létező termék fanmade renderképe miatt, hogy hasonlít az Apple-re.
Egyébkét meg ha hasonlítani is fog, az miért is fàj neked? Úgy se veszed meg, akkor neked nem mindegy?I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #30 üzenetére
Nézd, igazából nem értem, jöttél a topicba, leszaroztad az egész kínai mindent, persze ez is egy vélemény ( persze nem a kulturált verziója )
Nem fogadok, mert megfogadtam, hogy nem fogadok.
Ezen kiakadni... Téged zavar. Engem meg hidegen hagy, hisz a semmiről akarsz vitatkozni, egy tetszőleges kínai render alapján...
Ha vennék is tabletet, akkor olyan megoldást keresnék, ami kézre is áll. Ezt meg bármelyik launcherrel megtehetem, nagyobb öröm, ha gyárilag a kezem alá dolgozik...
De mint írtam... Egy nem létező termék miatt verni a tamtamot... Fogjuk fel úgy, hogy rossz napod volt.
Még annyi, bármelyik felületet kb. 3-5 perc munkával meg lehet kreálni... Létező elemek összelegózásából..
Bocs ,de ez se az Apple, se a xiaomi részéről nem egy ördöglakat.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz MiklosSaS #20 üzenetére
Nem kötekedni akarok,de ezt az elrendezést nem az Alma találta ki,hanem a logika.Hogy néz ki egy átlagos okostelefon főképernyője?Alul a dokkon pár indítóikon,általában a legtöbbet használtak.Legfelül az óra,dátum,alatta pár widget,ami a felhasználónak fontos.Most fektessük el,és növeljük meg a kijelzőt.Ez lesz a táblagép.Mit csinál az user?Mivel megváltoztak az arányok,több ikon fér el alul.Ha hagyná a többi cuccot vízszintes elrendezésen,akkor torz,széles csík-widgeteket kellene használni,ezért logikusabb egymás mellé pakolni a kijelző tartalmait.
Jópár éve táblagépet használok,már az elsőn a Go launchert is így laktam be.
Mindezt úgy,hogy nem láttam előtte Ipadot...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
válasz MiklosSaS #22 üzenetére
Ezentúl ha meglátok valakit hasonló cipőben mint amilyen nekem van, tökön rúgom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Nezetek meg alaposan a két Tab-ot, hasonlítsatok össze a kettőnek az operációs rendszerének a grafikai felületjet.
Mocskos szarago kínaiak...felzabaljak a piacot, de kreativitás az nulla!De ha ez nektek tetszik vagy jo, es elfogadjatok akkor en kerek elnézést.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Rodi 4.80
senior tag
A Xiaomi Mi Pad 5 és 5 Pro a Samsung Galaxy Tab, a Mate Pad Pro és az iPad Pro mellett készül alternatívaként feltűnni
Ahhoz már csak egy apróság hiányzik: szoftverek terén letenni valamit az asztalra. Ipad Pro-hoz rendesen fel kell kötni a gatyát. -
i8910user
csendes tag
az a baj, hogy már a 4es. sorozatot sem lehetett kapni itthon sehol... de. jó h lesz 5ös...hurá
[ Szerkesztve ]
-
elmo
aktív tag
Jó ötlet ez a gyors töltés tablet esetén (is). Reméljük pár éven belül az Apple is lemásolja.
-
*Mukeey*
addikt
Van itthon Mipad 4, szeretjük, mai napig jó kis gép. Várom az utódját, remélem jó árban lesznek. De félek vastag lesz a Pro ára, én 200ezer körülre tippelném...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
joelke HU
senior tag
Bízom benne, hogy ez hivatalosan is megérkezik hozzánk, nem úgy mint az elődök.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
MiklosSaS
nagyúr
Mennyire pofátlanul másolják az apple-t, nulla kreativitás.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- Használt, de műszakilag hibátlan Pocketbook Basic Lux 3 magyar e-book olvasó - 1 év bolti garival! -
- Apple iPad 9th gen 64GB Wi-Fi Silver / Ezüst
- Apple iPad 10th gen 64GB Wi-Fi Blue / Kék Apple garancia 2025.02.08 + 1 év szavatosság
- Ujszeru Samsung galaxy tab s9+ 5G 12/512GB 2 ev garancia + extrak
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest