- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zee36th
tag
válasz
atomka78 #960 üzenetére
Ma reggel próbáltam a Samsung Payt, működik rendesen (Margit-sziget parkoló).
Google Pay nekem sem akar megmaradni, ha lejövök az otthoni wifiről mobilnetre, pár órán belül eltűnik.. és nem is tudom visszavarázsolni az órán található Play appból, miközben a telefonomon ott virít a G Pay app.
Valószínüleg meg kell várni a következő kört, amikor a Google nálunk is beizzítja Wear OS-re (Horvátok, Csehek, Szlovákok pl. most kapták meg..) -
PeteePeti
őstag
válasz
atomka78 #962 üzenetére
Ha a régió (valós német cím) váltás sikerült a Goggle fiókban, és a fizetési módok alatt is a német (valós) cím van, akkor a lépések ezek:
1) VPN => Németország (tetszőleges VPN app letöltése a storeból, majd német szervere csatlakozás)
2) Play Storeban a német régiós fiókot beállítani annak akinek esetleg több is van
3) Google Pay letöltése ezzel a fiókkal a telefonra, kártya hozzáadása (kártya alatt lévő cím ugyanaz a német legyen, mint a goggle fiókhoz tartozó cím)
4) Óra reset (visszaállítás) => régió német (nyelv bármi lehet)
5) Órán az előbb létrehozott, német régiós google fiók kiválasztása
6) Órán a Play Storeból a Google Pay telepítése
7) Ahogy települ, az órán a kapcsolatok, nfc alatt a fizetési módok alatt elvileg megjelenik GPlay, azt kiválasztani
8) Órán Goggle Pay indítás, majd a + jelre menve kártya hozzáadása, amit a telefonon kell levezényelni, elvileg a 3. pontban hozzárendelt kártya itt már látható, csak hozzá kell adni az órás Goggle Pay-hez
9) VPN kikapcsolás, majd törlés telefonról
Órán a beállításokban a felső gomb kétszeri megnyomására beállítható a speciális funkciók alatt a Google Pay, így bármikor csak két gombnyomás, és már lehet is fizetni
Nálam ennyi nagyjából! Múlt szombat óta működik, Wise és K&H kártya van hozzaadva! Mindkettő működik fizetéskor!U.I.: Barátnőm sima Watch 4 40mm-en ma délelőtt ugyanezt végig játszottam, ezekkel a lépésekkel! Goggle Pay ott figyel azóta is neki fizetésre készen Wise kártyával (Ő Erste bankos, szal azzal nem is próbálkoztam), pedig már kétszer újraindítottam kíváncsiságból! Fizetése próba még nem volt, de szerintem azzal se lenne gond, ha már nem tűnik el a Pay óráról!
-
PeteePeti
őstag
-
crane75
senior tag
válasz
atomka78 #906 üzenetére
Google keresőben néztem, ahol még nem látszott, hogy az oldalon lenne kint teszt. De ettől függetlenül, mivel ennek a fórumnak sem a teszt a témája és történetesen valóban nem azzal kezdtem, hogy pontról-pontra visszaolvastam, még nem feltétlenül ez a normális reakció. Még ha figyelmetlen is voltam... Rögtön "nap kommentje" vagy fejét falba verő emojik - kal minősítő, gúnyos válasz a jó megoldás? Nem téma itt, ki mit csinál az életben, de hidd el, ha hozzám fordulnál a munkám kapcsán, én is csapkodhatnám röhögve a térdem, hogy "bakker" vagy "na, itt a nap betege". Számotokra egy fórumon az én figyelmetlenségem megért pár fullánkot, szerintem ez nem engem minősít.
-
PeteePeti
őstag
válasz
atomka78 #842 üzenetére
Nem kell újat létrehozni! Én meglevő fiókot állítottam át német régiósra! Ezt a goggle fiók kezelés alatt tudod módosítani! Azon belül a fizetések és előfizetések - fizetési módok kezelése - beállítások - fizetési profil alatt! Ország és cím beállítása! Én egy valós müncheni címet adtam meg német régió alatt! Majd utána adtam meg a fizetési módok alatt azt a kártyát amit használni akartam! De oda is azt a német címet írtam, ami a fizetési profilomban be lett állítva! Utána jött az 570-es számú hozzászólás szerinti beállítás a 625-ös hozzászólásom szerint! Nagyjából ennyi!
Amúgy előtte én sem csináltam ilyet, mert eddig Garmin Pay-t használtam! Ahhoz képest nem volt vészes megcsinálni! -
bbmt
senior tag
-
PeteePeti
őstag
válasz
atomka78 #818 üzenetére
570-es és 625-ös hozzászólást is nézzétek meg ezügyben!
Igaz nem LTE verziós megoldás, hanem német régiós, de hátha segít! Annyi különbséggel, hogy azóta sikerült K&H kártyát is hozzáadni!
Én most már pár napja használom K&H kártyával Goggle Pay-t, eddig mindig sikeres fizetés lett a vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest