- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Az hogy kárörvendve posztolgatok, csak a te véleményed.
Hahó, nézd meg, kikkel és miről irkálsz.
Mint ahogy az is, hogy kicserélik és kész.
Az elmúlt évtizedekben én azt tapasztaltam, hogy ha valami gyári hibás, akkor kicseréli az értékesítő. Az értékesítőnek meg a nagyker. A nagykernek meg a gyártó. Nem is értem, ebbe mi a fenéért állsz bele. Hol élsz, hogy felétek nem így működnek a dolgok?Azért gondolom nem kellemes egy össze rakott gépnél ezzel szembesülni. Meg az sem hogy félig össze rakott gépnél postoljunk már egyet John, nehogy ez is DOA legyen. Idő, pénz.
Ez azért lehet egy kis indok, ugye?
Nem kellemes, de megint ott tartunk, hogy (állítólag) van néhány hibás processzor, amit garanciálisan ki fognak cserélni a PowerGPU számára. Mi ebben a probléma? Bármikor bele lehet futni. Egyetlen furcsa dolog a nagy arány, de ezt mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, vagy amilyen szemüveg van rajta.Akkor gondolom az is zavar, aki abból indult ki hogy az intel fizette a céget, ha már én abból indulok ki, hogy az amd nyomására. De ez láthatóan nem gond neked.
Nem gond nekem, mert mindkettő találgatás, amíg ki nem derül (ha kiderül), mi van mögötte. Szerintem a poszt törlése belső okok miatt volt, de ez is csak találgatás. Persze lehet védeni a saját találgatásunk vérre menően is, csak teljesen felesleges, mert nem tudjuk, mi van mögötte. És hiába törölték, az Internet nem felejt, szóval fent is hagyhatták volna.De ez most jó ok arra, hogy a héterek héterkedjenek. (Akinek nem inge, ne vegye magára.)
-
Oké. Nézzük a tényeket: jött egy ausztrál cég, akik kijelentették, hogy a hozzájuk beérkezett AMD procikból az alábbi mennyiségből a jelzett darabszámú volt hibás beérkezéskor:
Benchmark céljából jelezve van, hogy Intel esetén csak 1 darabbal találkoztak, mióta fennáll az üzlet (ha jól értelmezem a time of business kifejezést).
Majd erre reagálva az AMD jelzi, hogy kivizsgálja az esetet, és HA szükséges, firmware módosítással orvosolják a problémát. Nyilván ha tényleg hibás a processzor, akkor azon nem segít a firmware frissítés.
Namost: ha a PowerGPU hibás terméket kap, nyilván garanciában cserél neki a beszállító. Így kár nem éri őket. Problem solved, case closed. Más is járt már úgy, hogy hibás terméket kapott, gondolom le lehetett gariztatni.
Miért kell ebből többet kihozni, mint ami? Ráadásul te rögtön abból indulsz ki, hogy az AMD nyomására levették a posztot. Nyilván ez nagyon kényelmes gondolat, de mi van, ha a PowerGPU alkalmazottja volt hülye, és benézte a dolgot, majd amikor rájött, milyen hülyeséget csinált, törölte a posztot. Vagy a főnöke töröltette a posztot, és jól leb@szta Johnt, hogy minek írkál ki hülyeséget, amiből aztán elefántot csinálnak világszerte.
Szóval, fejtsd ki legyél oly kedves, hogy miért is olyan nagy szenzáció ez és miért kell rögtön kárörvendve posztolgatni a fórumba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged