- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Értettem ám mit szeretnél.
Lassan-lassan leépítem én is a szünetben is infós segítség után áhítozó -"követelőző" kollégákat, és megértik ennyi plusz terhet -a tanítás és a "rendszergizdaság" mellett- amit már korábban is említettem, nem tudok vállalni.
Gondolom a többi iskolai infó tanerő -"tangyenge" (kinek melyik) is hasonló cipőben gyalog-galoppozik... -
akaido
addikt
Ez már szent igaz, de (és sajna ott van bökkenőként a de) hogy, nálunk az ált. iskolában én bűvölöm ezt a részt is, mert "értek" hozzá - legalábbis értenem kell- úgy mint, hogy "kedvem van" lemenni a boltba- legalábbis a feleségem szerint- na ez is így műxik...
Rendszergizdára nincs pénz sok ált. iskolában... -
pulcsi
tag
De ha ért hozzá és kikönyörög egy 10 ezres nyomtatót amit nem akar telepíteni és a suli szól gyertek ki a kötelező szervizen kívül, mi kimegyünk 4 ezer. Na ha ilyenre szórnak pénzt még mindíg a sulik, ahelyett hogy megcsinálnák akkor hajrá . Boltoknak jó mert jön a lóvé, a suli csak fizessen minden kis vacak miatt. Nyelvről meg annyit hogy tesóm amíg nyelviskolában tanított állandóan leveleket fordítottak az igazgatónak. Apám, anyám tanárok voltak màr megbánták, de sok olyan dolgot kellett csinálniuk aminek nem volt köze a tanításhoz :-) Szerencsére anyám pályát váltott.
-
De ha nem ért hozzá... az gáz... mondjuk jó, megjavítania nem kell tudni, de feltelepíteni...
Illetve asszem az iskoláknak nincs pénze. (Bizonyos gyereklétszám fölött meg lehet rendszergazdát felvenni).
Persze lehet, hogy a helyi igazgatónak a magánbiznisze a dolog.
Annyi számtekóra meg nem szokott lenni, hogy ne érjen rá. -
pulcsi
tag
Ez igaz de ő kapta a gépéhez, nem a titkárság és még fizetett a suli kiszállást meg szervíz díjat mert ő nem tudja megcsinálni de ő tanít a hárdverrő. Értem én hogy nem kell mindenhez érteni, cd betesz telepít ha kéri usb bedug és kész, ha meg ez bonyolult egy tanárnak aki ezzel foglalkozik akkor baj van. A hálózat építéshez 50 gép között nem fontos érteni, de egy nyomtató telepítés.
-
Tikakukac
titán
Van végzett progos ismerős nyiregyi fősuliról. Na mikor mutattam neki nyáron, hogy első zh-ban mik vannak, kicsit betérdelt. Lehet, hogy az alapoktól kezdtük mi is, ellenben a többi tárgy mellett a tökünk leszakadt, mire elértük azt a szintet, amit fél év után már kértek. Mert bizony a tempó az halálos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest