- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulcsi
tag
De ha ért hozzá és kikönyörög egy 10 ezres nyomtatót amit nem akar telepíteni és a suli szól gyertek ki a kötelező szervizen kívül, mi kimegyünk 4 ezer. Na ha ilyenre szórnak pénzt még mindíg a sulik, ahelyett hogy megcsinálnák akkor hajrá . Boltoknak jó mert jön a lóvé, a suli csak fizessen minden kis vacak miatt. Nyelvről meg annyit hogy tesóm amíg nyelviskolában tanított állandóan leveleket fordítottak az igazgatónak. Apám, anyám tanárok voltak màr megbánták, de sok olyan dolgot kellett csinálniuk aminek nem volt köze a tanításhoz :-) Szerencsére anyám pályát váltott.
-
pulcsi
tag
Ez igaz de ő kapta a gépéhez, nem a titkárság és még fizetett a suli kiszállást meg szervíz díjat mert ő nem tudja megcsinálni de ő tanít a hárdverrő. Értem én hogy nem kell mindenhez érteni, cd betesz telepít ha kéri usb bedug és kész, ha meg ez bonyolult egy tanárnak aki ezzel foglalkozik akkor baj van. A hálózat építéshez 50 gép között nem fontos érteni, de egy nyomtató telepítés.
-
pulcsi
tag
Amit tanítottak még kb 12 éve középiskolában aztán gazdinfóban azt el is felejthettem, amint mentem boltba dolgozni, de ott megtanultam a kiszállások szervizek alatt mit is kellett volna tanítani. És ez nem a tanárok hibája hanem a diáké meg egy csomó hüleség amit meg kell tanítani, azt pl akkor nem mondták el hogy kell hálózatot beállítani vagy mitomén. De a legjobb hogy iskolákhoz jártunk szervizelni mikor 2 számtek tanár is van sulinként de nem tudnak nyomtatót telepíteni, inkább fizet a suli. Mondjuk amilyen gépparkok vannak .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest