- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Zárt, nyitott, érdekes kérdések ezek. Linux felhasználó vagyok, nem szeretem a Windowst, mert nem látok bele a mélyébe, és ha valami nem működik, kevés információt ad, ellentétben a Linuxszal, amit tetszőlegesen testreszabhatok, és emiatt inkább szemet húnyok a kétségtelenül létező hibái felett.
Ezzel szemben a telefon számomra nem annyira számítógép, mint használati tárgy. Nem akarok kipróbálni X-féle firmware-t, OS-t, nem akarom szénné hangolni, többek közt azért sem, mert míg a számítógépemnél nem tragédia, ha bármi miatt épp összeroskad, max. egy nap és rendbehozom, addig van másik. Telefonnal nem ilyen egyszerű, az munkaeszköz, amíg mókolok a rootolással, rommal, nem érnek el. És nem fogok amiatt egy másikat is venni, hogy amíg az egyikkel szórakozom, addig a másikat tudjam használni.
Szóval itt annyira nem zavar a zárt rendszer. (persze megértem azokat, akiket igen, nem vagyunk egyformák) Így aztán nem is volt akkora trauma, amikor kipróbáltam az iphone-t, persze vannak hülyeségei, főleg a file-kezelés terén. Viszont többnyire tényleg kényelmes, kézreáll. És jelenleg az Apple az egyetlen, amelyiknek van jó minőségű kisméretű telefonja (sajnos pont ezt a vonalat nem újítja, de ez más kérdés).
-
Giovan!
addikt
Így van, a birka kretének megveszik az iPhonet és csodálkoznak hogy miért fordul el mindenki undorodva ha társalgás közben előveszik a telefont, vagy miért nézik ki őket mindenhonnan. Vagy várj, talán mégsem ez a helyzet, és aki 11 évesznél idősebb, leszarja hogy kinek milyen telefonja van? Persze tudom, egyesek nem tudnak túllendülni a dolgon, dehát ők meg boldogok, mert övék a mennyek országa.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged