- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincskanál
tag
Látod, ez nekem nem nyerő, mert én meg nem otthon ülök, hanem megyek ide-oda. A Nexus S-em itthon jól elvan egy napot nekem is, de ha úton vagyok, akkor a folyamatos átjelentkezések miatt 8-10 óra alatt megnyekken úgy, hogy hozzá se nyúlok, és hozzátenném, hogy 3 hónapos aksi van benne. Nálam a te egy napod szerintem 3/4 nap lenne. Nekem nagyon fontos az üzemidő. De a teljesítmény és a nagy méret is. Ezért nézegetem a note 3-at is, mert ahhoz beszerezhető 8000 mAh-as bikaaksi is, amivel ellehet pár napig. Viszont azzal már tényleg féltégla lenne, ezért jjön számításba a G Flex, illetve az Ascend Mate2 is, ha hajlandóak lennének árulni végre(tudom, hogy kínában kapható, de nem akarok ottani rendeléssel és garanciával vacakolni).
-
nincskanál
tag
válasz
BlackSoft #29 üzenetére
Szerintem ennek a telónak az üzemideje a nagy durranás. Most is nexusom van, 1500 mAh-s aksi van benne, ha kicsit birizgálom, vagy autózok, fél napot se bír. A töltőkábelt akár bele is forraszthatták volna, anélkül úgyse lehet egy lépést se tenni. Az 5-ösben 2300 mAh-s van, azzal már lehet, hogy kibír egy napot. A G Flex viszont 3500 mAh-st kapott, és két napot a tesztek szerint simán megy. Na, ez már valami. Ez olyan tulajdonság, ami eldönti a választást. Ilyet még csak 1-2 konkurens tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged