- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
Ne haragudj, miből gondolod azt, hogy alt regje vagyok bárkinek is? Én a nevemet is vállalom, ha kell. 2011-ben regisztráltam, ha jól látom a hardverapró miatt, ha jól emlékszem. De már nem emlékszem. Sok dolgot adtam, vettem, szeretem. Miért váltanék reget, amikor ilyen sok pozitív vásárlói és eladói visszajelzésem van?
-
-
-
-
Oliverda
titán
Ezzel viszont hendikepbe kerülhetnek a Threadripperrel szemben. Szvsz az AVX512-t a Xeonokra kellett volna korlátozni, az ezzel felszabadult TDP keretet pedig például magasabb órajelre elkölteni. Konzumer alkalmazás amúgy sem használja az utasításkészletet, tehát előny nem származik belőle, ami valószínűleg nem is fog változni még egy pár évig, a fejlesztőknek pedig ott lesznek a xeonos munkaállomások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Steam topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest