Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fred23

nagyúr

válasz Petykemano #196 üzenetére

Szerintem minimális vagy 0 árcsökkentésre számíthatunk a Skylake / Kaby Lake esetében. Megteheti ezt az Intel, mert köti a legtöbb ember magát annyira az alaplapjához, hogy kis haszonért ne ugráljon. Bukta lenne az eladáson, aztán meg bukta lenne a 370-es drága lapon is, ami ráadásul akkor avult el kábé, amikor megvetted. Még ha vársz a 390-re, akkor se rózsás a helyzet! :(
    Valszeg az emberek -én is- egyszerűen rosszabb ár-érték aránnyal fognak procit cserélni 100-as és 200-as lapukban, ha egyáltalán megteszik. Viszont idővel a csóróbbak szerintem pont ezt fogják tenni: vesznek mondjuk az i3-6100-uk vagy G4560-uk helyére egy 7700K-t aránytalanul drágán.

Sokan írták már, hogy milyen jónak ígérkezik a 8700K és a 8600K is, ami akár igaz is lehet, de nagyon nehéz elhinnem. Meglehet, benne van az is, hogy B150-en ragadt csóróként nem örülnék annyira a 8xxx-es procik sikerének, mivel nem hiszek az Intel nagy árcsökkentésében. Talán egy 5% leesik azért, de ha nem akar kiszúrni a partnereivel, akár azt is megteheti, hogy egyáltalán nem csökkent árat, vegyen 300-as lapot meg bele való procit, aki jobb ár-érték arányra vágyik! :(

Ettől függetlenül nagyon kívánom, hogy tévedjek! :D 70 körül egy 7700k szép lenne.

Új hozzászólás Aktív témák