Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyrel

őstag

válasz sb #113 üzenetére

Játszanak még nálam a Ryzenek is ill. alapvetően jónak tartom őket, sőt talán preferálnám is... de az a baj hogy sok olyan játék van ill. sok olyan jelenik meg még mindig, amik 1-2 szálnál többet érdemben nem használnak, és kell nekik a maga IPC / magas órajel...
    Persze ha ez a lényeg vehetnék egy sima i5-öt, amim van is, de érzem hogy a 4 mag hamarosan kevés lesz már, sőt... van ahol már most is kevés, így HT nélkül.

Ha a játékfejlesztők megtanulnának szálkezelni nem lenne kérdés hogy Ryzen-t veszek, jelen állás szerint viszont a 8700 még vonzóbb... más kérdés hogy ezt a mérleget az árazás könnyen vissza billentheti a vörös oldalra... :)

Alapvetően nem ragaszkodok az Intelhez ill. a pudingpaszta miatt haragszom is rájuk. Pl. itt van a 3570K-m, anno kifizettem a K felárát is, a Z felárát is, pont abban bízva hogy így tartósabb lesz... most ott vagyok hogy kéne a tartóssága, de cseszhetem, az áfonyalekvár miatt nem megy 4.2 fölé... kupakolóm nincs, ha más csinája az 5-10 ropi + posta + egy hét gép nélkül, szóval ott ette meg a fene az egészet.
    Ezért is írtam hogy ha Intel lesz biztosan nem K-s, és az az elb*szott Z270 se vonz, inkább kivárom a H350-et ill. B350-et, bár ez utóbbi nevet nem tudom használni fogják-e, mert AMD ügyesen befoglalta.

Új hozzászólás Aktív témák