- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
10 giga elég, bőven, ha mondjuk 2 giga ramod van. Nekem elsőnek 7.4 lett, majd visszavettem a swap-et 1 gigára, akkor jó lett a 6.4. Azzal már elférsz egyéb programokkal is, ha nem próbálod ki mondjuk az új GTA-t, mert az egyből 10+ giga..
. Azóta egy kicsit matattam benne, de használatra nem sok differenciát látok a vista és ez közt.
Geller
-
Geller72
veterán
válasz
Franklin #183 üzenetére
Intel - 1: Intel Pentium I.
Intel - 2:Intel Pentium II.
Intel - 3:Intel Pentium 3
Intel - 4: Intel Pentium 4 (S478/423)
Intel - 5: Intel Dual Core (S775 első széria)
Intel - 6: Intel C2D (S775 további szériák)
Intel - 7:Intel i7Win XP, Athlon Xp =Experience~A jövőbe mutató.
A Win 7 meg számomra egyértelműen a hetedik oprendszer az MS-nél.
1 : Win 1.0
2 : Win 3xx sorozat
3 : Win95 széria
4 : Win 98/ME széria
5 : Win 2000/XP széria
6 : Win 2003/Vista széria
7 : Win7/Win2008 szerver...szvsz
Geller
-
Geller72
veterán
Természetesen. Mint itt rajtam kívül más is elmondta, nagyon lassú. Az meg baromság, hogy Virtual pc-n, vagy bármi más virtuális gépen minden más is lassú. A W2003 miért nem lassú, a linuxok közül egy sem az. Azzal úgyszintén nem értek egyet, hogy a Vista lenne az eddigi legjobb mem managger barátabb ms op rendszer. Érdekes, hogy a W2003-ból jött létre a Vista, és mégis a legtöbb pozitívumát, amit a hétköznapi user értékelne, elvesztette. A köztudatba került a Vista Ready fogalom, ami valljuk be, nem éppen pozitív besorolás, sokkal inkább a hevimetáll gép jelzője lett. Holott a 2003-nál pl. az volt a célkitűzés, hogy akik a 2000-et használták, úgy válhassanak, hogy gépet ne kelljen cserélniük, és ez a 2003 esetében meg is állt. Tudom, hogy nem lehet összehasonlítani a szerver platformot a munkaállomásokkal, de azért érdekes, hogy miből lesz a cserebogár. Néhányan említitek, hogy nem az számít, milyen a külcsín, hanem, hogy mi van a motorháztető alatt. Hát pont nem. Mert az egyszeri user az nem azt nézi, hogy mi van belül, mert kiba' nem érdekli, és valljuk be, nem is kell, hogy érdekelje. Mielőtt megvádoltok, hogy utálom az MS-t,el kell mondanom, hogy nem így van. Én szeretem az operációs rendszereket, érdekesnek találom őket, attól függetlenül, hogy MS, solaris, vagy bármi. De kezdem látni, hogy az örök ellenségnek tartott rendszerek elindultak egymás felé, mert akik ezeket a rendszereket tervezik, kezdik belátni, hogy nem a saját szájízük szerint kell elkészíteni a programokat. Látom ezt akkor, amikor a Linux kezelése egyre jobban hasonlít a Windows kezeléséhez. Látom ezt akkor is, amikor pl a W 7-ben ott virít a saját mappa, alias Home könyvtár a Linuxból. Vagy a fájlrendszereket is górcső alá vehetjük. Tulajdonképpen mindegy. Mert akárhogy is lesz, ez a mi javunkat szolgálja, ha harcolnak, ha nem. Nagyon várom már, hogy eljöjjön az az idő, amikor nem az a legfontosabb, hogy milyen helyet foglal el egy cég a piaci szegmensben, hanem hogy a felhasználóik meg vannak e elégedve a termékükkel, avagy sem. Talán egyszer eljön az is. Én mindenesetre örülök annak is, hogy ha valaki a gépem elé ül, észre sem veszi, milyen rendszer fut a háttérben, hanem a megszokott programjait keresi, az meg platformfüggetlen. Mert tök mindegy, hogy Ubuntu alatt futó Firefoxban, vagy Vista alattiban írom be, hogy prohardver.hu, ha entert nyomok az eredmény ugyanaz.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
A WMI Control properties szerint ez az OS Windows 7 Ultimate, OS Version:6.1.7000.
Van klasszikus mód... Virtual PC-n igen lassú.
Se az LCD monitorom, sem a VGA kártyát, sem a hangot nem ismerte fel. De ez egy dolog.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Én virtual pc-re szeretném szokásosan felrakni, már órák óta. Aztán majd tudok mondani valamit róla. De hallottam vhol, hog ylehet updatelni magyarra??..itt nem a bill kiosztásra gondoltam csupán.
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest