- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Már hivatalos és igazából telerakták olyan dolgokkal, amelyeket eddig hiányoltak az emberek (USB-C, gyorstöltés, NFC, 5 GHz ac WiFi, Oreo). Lehet nem szeretni ezt a notch dizájn, de ha ez tényleg jön a várható 120 ezres áron, azért nem lesz annyira rossz, főleg hogy az átlag népnek bőven jó az az agyon használt Kirin 659 is.
-
<Adamsky>
nagyúr
Azért amiért jó ideje a flagship-ek gyakorlatilag kevesebbet tudnak mint az alsó vagy közép kategóriás társaik. Itt lehet mondani, hogy DE, ott van az NFC és az 5Ghz-es wifi. Igen, de az infra, FM rádió és a jack első között a csúcskategóriából hullott ki. És most itt a notch. Egy normális világban ezért a vásárlók büntetnék a gyártókat (hagynák, hogy rájuk rohadjon az összes). Igen kíváncsi leszek, hogy milyen számokat hoznak majd ezen készülékek eladásai. Ha csökkenni is fog, akkor is tartok tőle, hogy nem annyival, mint amennyit megérdemelnék. Ugyanis a vásárlók többségének nincsenek igényei. Azt mások (gyártók, szomszéd, barát) mondják meg neki, ill. vannak rá befolyással. Sajnos
-
Long1
csendes tag
Srácok 7:52-nél látszik, hogy az NFC be van kapcsolva. Az akksi 58% mellett. Nem kell mindent elhinni a cikknek csak figyelni.
-
szekra
addikt
Notch + káva..
-
cuncu
csendes tag
Hát ez szerintem valahogy nagyon mellé ment. A SoC se a legjobb erre az évre, a napokban becikkezett új Oppo is nagyobbat gurít.
-
Hát akkor lehet a Huawei megtalálta a lejtőhöz vezető utat?
-
fuze
őstag
Szép noccs, még nem láttam ilyet.
-
Tomy Yayo
senior tag
Engem nem "zavart" a notch az iphone X-en, mert mai technológiával jobb megoldást én se tudnék az elengedhetetlen szenzorok elhelyezésére, vagy notch, vagy felső/alsó káva. De itt azért kérem szépen lenne hely az alsó kávában. Na majd a Mix 2S, remélem.
-
judas13
veterán
válasz
South Velen #12 üzenetére
"Mert a huawei egy gagyi, semmirekellő, másoló kínai ZS branddé avanzsált vissza."
Ahogy a többi is...remélem ahogy jött olyan hamar el is tűnik jövőre ez a gyalázat a mobil piacról.
-
South Velen
addikt
válasz
DeathAdder #2 üzenetére
Mert a huawei egy gagyi, semmirekellő, másoló kínai ZS branddé avanzsált vissza.
Szomorú történet ez, nyomokban mindig szerettek másolni (gondolom ez a kínaiakba bele van kódolva) de ez már szánalom a köbön.
-
judas13
veterán
Szégyen!
-
ORCA58
addikt
NFC nincs , pedig kellene, ez kizáró ok.
Sziget van, ami szintén kizáró ok. A Hülyék nem olvasnak újságot. Az almának sem jött be, sokkal kevesebb fogy mint hitték. -
törölt tag
Nem értem én ezt a jack dolgot. Mate 10-ben volt, a Pro-ban nem. Itt a Lite-ban van, akkor a nagyokban nem lesz? Miért?
-
Gyönyörű
-
törölt tag
-
B1T3
addikt
válasz
DeathAdder #2 üzenetére
És felül sem annyira apró… Írtam másik topikban is, hogy az lett volna az ésszerű, ha felül egy hajszálnyival szélesebb a káva, hogy elférjenek a szenzorok és a kamera, alul pedig annyival keskenyebb, amelyért esetleg beáldozhatták volna a Huawei logót.
A notch Androidon ráadásul egyenesen hátrány, hiszen az állapotsávon megjelennek az értesítése ikonjai, de így ezeknek is kevesebb hely jut.Persze lehet azzal jönni, hogy nem ilyen egyszerű a belső komponenseket dobálni, de ha más gyártónak megy az ízléses kialakítás, nehogy már egy Huawei ne tudja megoldani… Itt inkább nem akarta.
-
kcsa
veterán
Megint eljátsszák azt, amit a Mate10Lite-nál: ugyanaz a soc, kevesebb funkcióval mint pl. P10Lite-nál. Remélem 5GHz wifi is lemarad NFC mellől. Jó drágán.. vicc...
-
jUUh
addikt
Szerintem gusztustalan.
-
DeathAdder
veterán
DE MINEK a nocccs, amikor alul akkora káva van hogy a disznó lefial rajta???
-
PowerBuldog
veterán
Iphone X te vagy az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest