- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapszaicin
tag
nincsenek nagy igényeim csak amikor láttam hogy amit kinéztem kártya a mai játékokat dx11ben 35fpsel viszi és rágondoltam hogy májusban jön a gta5 és most veszek gépet és majd nem tudom maxra húzni rajta a grafot fullhdban.... és ééés mert én eddig mindig medium low non aaf non faasz no fxaa sötöbö. szóval eggyszer akartam már végre egy olyan gépet amin jól futnak a játékok. a gta 5 a lényeg úgyis csak gtakkal játszsottam mindig, jó ott a global offensive
na
40 óra játékidő, de a gta4 450 óra
Azért az látszik nem??

-
mexicanraven
senior tag
Hogyne olvastam volna!!
(alapmű)
Háth tudom sajnos, annó mikor a micro atx-em épült félúton majdnem meggondoltam magam, csak már megvolt a lap, és a ház is rendelés alatt volt.
A mostani terveim a következőek:
Alaplap: ASRock H67M-ITX
Ház: Lian Li PC-Q07A
Hűtő: EKL (talán ez beférne, de ha nem, akkor sem volnék elkeseredve)
VGA elég ami van a prociban (G620), RAM, PSU, HDD adott a mostani gépemből. -
Cucuska2
addikt
A 7850 topikban senki nem jelezte, úgy tudom. Megjegyzem, az én monitoromon nagyon látható volt, de amikor visszavittem a csókának aki eladta, alig vette észre, mert a monitorján kevésbé látszott. Valamint natív felbontáson volt a legzavaróbb. És nem zöld-kék-piros csíkok, hanem csak kicsit sötétebbek.
A ciripelés megint olyan dolog, hogy lehet az öregebbek nem hallják.Ja, és vagy BIOS, vagy UEFI, nem lehet UEFI-s BIOS.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Sorozatok
- Exkluzív órák
- Automata kávégépek
- Gigabyte alaplap topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jelenleg egy Samsung 943NW monitorom van szükségmegoldásként. Hétfőn rendelem Oázisból a 2312HM-et. Azt mivel lenne érdemes kötni DVI, vagy Display Port?
na