Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz akooos #53 üzenetére

Én épp ezért írtam a Note-ot. Az én igényeimet csak a Note tudja kielégíteni. A telefonok csúcsa. És csak azért hoztam azt példának, mert ha már a Hüvely 6 colos, akkor lehetne konkurencia is, de mint említetted ott a tollé és a köré tett szolgáltatások. Ezért nem is lehet vele egy lapon említeni. Samsung launcherét én se szeretem, de a Hüvely iOS-es launchere egyenesen sz*r. Ezért az első dolgom mindig a Nova. :)

Egyébként addig nem érdekel, hogy milyen a telefon hardvere amíg nem jön elő, hogy szinte ugyan annyi pénzért mit kapok, és ebben jelenleg a Samsung adja a legtöbbet, még ha divat is utálni, ez a mocskos tény. Optimalizálást elismerem, hogy nem a legjobban oldják meg, de leginkább a külsős appokkal van gond, arról meg nem ők tehetnek. Én amondó vagyok, hogy inkább laggoljon be minimálisat nagy ritkán, minthogy legyen egy iOS féle "nem túl sokoldalú" rendszer a telefonon.

Viszont kezdeményezném azt is Samungéknál, hogy a vérnyomásmérős lepésszámlálós sz*rokat hagyják meg a Gear-eknek, a telóba nem kell. :(((

törölt tag

válasz akooos #46 üzenetére

Az előző hozzászólásomban le akartam írni, hogy tuti lesz olyan ********** (nem akarok megsérteni senkit) , aki majd azt írja, hogy azért, mert Samsung. Azért kíváncsi lennék, hogy mit tud a Huawei amit egy Note nem. :DD

törölt tag

Hát ennek is ronda lett a hátoldala, talán a szürke még kinéz valahogy. Előlapja viszont adja, nagyon szép ilyen kis kávákkal, Sony, apple tanulhatna tőlük. Viszont ha tényleg 200K körül lövik be az árat, akkor miért ne vegyen az ember egy Note-ot?

Ez a "szerencsére nem QHD, mert az hülyeség" vélemények még mindig kellenek ide? Nem unjátok? Van aki VR-hez akarja használni, annak kell. Másik, amivel kinevettetik magukat az ilyen emberek, hogy most elég a FULLHD, de amikor HD telók voltak, ugyan úgy rinyáltak, hogy minek a FHD? Elég a sima Hd. :)) Ha rajtatok múlna a fejlődés... :U

Új hozzászólás Aktív témák