- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én épp ezért írtam a Note-ot. Az én igényeimet csak a Note tudja kielégíteni. A telefonok csúcsa. És csak azért hoztam azt példának, mert ha már a Hüvely 6 colos, akkor lehetne konkurencia is, de mint említetted ott a tollé és a köré tett szolgáltatások. Ezért nem is lehet vele egy lapon említeni. Samsung launcherét én se szeretem, de a Hüvely iOS-es launchere egyenesen sz*r. Ezért az első dolgom mindig a Nova.
Egyébként addig nem érdekel, hogy milyen a telefon hardvere amíg nem jön elő, hogy szinte ugyan annyi pénzért mit kapok, és ebben jelenleg a Samsung adja a legtöbbet, még ha divat is utálni, ez a mocskos tény. Optimalizálást elismerem, hogy nem a legjobban oldják meg, de leginkább a külsős appokkal van gond, arról meg nem ők tehetnek. Én amondó vagyok, hogy inkább laggoljon be minimálisat nagy ritkán, minthogy legyen egy iOS féle "nem túl sokoldalú" rendszer a telefonon.
Viszont kezdeményezném azt is Samungéknál, hogy a vérnyomásmérős lepésszámlálós sz*rokat hagyják meg a Gear-eknek, a telóba nem kell.
-
törölt tag
Hát ennek is ronda lett a hátoldala, talán a szürke még kinéz valahogy. Előlapja viszont adja, nagyon szép ilyen kis kávákkal, Sony, apple tanulhatna tőlük. Viszont ha tényleg 200K körül lövik be az árat, akkor miért ne vegyen az ember egy Note-ot?
Ez a "szerencsére nem QHD, mert az hülyeség" vélemények még mindig kellenek ide? Nem unjátok? Van aki VR-hez akarja használni, annak kell. Másik, amivel kinevettetik magukat az ilyen emberek, hogy most elég a FULLHD, de amikor HD telók voltak, ugyan úgy rinyáltak, hogy minek a FHD? Elég a sima Hd.
Ha rajtatok múlna a fejlődés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest