- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
willope
tag
Na de ácsi, elöb még úgy volt, hogy Mate 7-ed van. Én azt hasonlítottam az S6-hoz teljesítményben. A Mate8-ról nem tudunk sokat, csak a számokat papíron. Hogy milyen az összeszerelés, vannak-e hibái, meg a mindennapokban hog teljesít azt max a bennfentesek tudják.
Azt meg tartom és emelem, hogy az S6 grafikai teljesítményben lenyomja a Mate 7-et. (a kortársát). -
RaveForce
veterán
akkor mégegyszer: az hogy a közel 1 éves kostrukciót megelőzték, az nem azt jelenti, hogy utolérték őket, műsrészt azok az eredmények ideális körülmények között egy munkapadon történtek, mint linkeltem fentebb, tehát lehet még az egy évest se fogták be, ami mégnagyobb lemaradás, mindezt úgy hogy közel sem kell annyi pixelt mozgatni, summa: elég messze járnak még teljesítményben, de az tulzás volt a kollegatól hogy nulla a graf teljesitmény, igen.
-
RaveForce
veterán
pedig tetszik-nem tetszik teljesítményben nem érte utol, a szinte egy éves SoC-ukat utolérni, az azt jelenti, hogy ugyanúgy le vannak maradva. az anyagminőségük viszont példás, bár azzal már a P6 idejében sem volt probléma, nem úgy a külső, bár ez is kezd végre itt-ott egyedi lenni, nade a GUI design... bár egy launcher mindent megold
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest