Hirdetés
- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzser67
tag
Kivàncsisàgból kipróbàlnàm
-
Mp3Pintyo
senior tag
A lassan egy hónapja megnyert R7s-t hihetetlen boldogsággal használja az asszony. Oda vissza veri napi használat során gyorsaságban a Samsung I9506 Galaxy S4-omat. Az akku meg olyan mintha valami láthatatlan erő táplálná folyamatosan, alig akar lefele mozdulni az értéke
) -
maximilian4
addikt
Cserélnek: Angliába kell postázni a terméket saját költségen (20 Euróig állják a költségeket) és onnan is kapod vissza. Kb 1-2 hét a folyamat időtartama, ez kinek gyors, kinek lassú.
Így van. Még hozzátenném, hogy neten nyomon tudsz követni minden mozzanatot és ha bármi kérdésed van, pillanatok alatt válaszolnak.
-
zozo112233
csendes tag
Cserélnek: Angliába kell postázni a terméket saját költségen (20 Euróig állják a költségeket) és onnan is kapod vissza. Kb 1-2 hét a folyamat időtartama, ez kinek gyors, kinek lassú.
-
Kasya
nagyúr
Ráadásul a garanciális ügyintézés is nagyon korrekt (tapasztaltam)!

Javitanak, vagy cserelnek? Mennyi ido? Postat alljak?
-
maximilian4
addikt
-
zozo112233
csendes tag
Kíváncsi leszek a Find 9-re, ha végre kijön.. A Find sorozatból minden készülékem volt már és ez nem is fog változni

-
UdVi86
aktív tag
R7s tulaj vagyok, véleményem szerint nagyon jó telefon. Várom a tesztet. Korábban megfordult a fejemben, hogy felajánlom egy rövid tesztelésre a Mobilarénának a telefont, de úgy látom mostmár szükségtelen.

-
madstunt
addikt
Itthoni terhek alatt mit értesz?
Mivel európai, hivatalos forgalmazótól veszed EU-n belülről, nem rakódik rá se áfa pluszban, se vám -
BeastMode
őstag
Tetszetős készülékek.
-
konczy3
senior tag
Azért elég sok akciója volt mostanában és sztem lesz is. Tehát aki jó áron akar venni oppot, annak sztem elég kivárni a megfelelő alkalmat. Én nekem volt r5, r5s és brutál minőséget képviselt, ezt mindenki elismerte akinek odaadtam. Sajnos meg kellett válnom tőle, de mindenképp oppo-t fogok venni a jövőben is.
R5s is volt elég jó akcióban valamikor ősszel

-
Dwayne Hicks
tag
A neo7 klasszissal szebb mint a többi oppo...
-
berek21
őstag
-
tibcsi0407
félisten
Ugyanígy érzek én is. Eszembe sem jutott az Oppo, amikor telefonváltáson törtem a fejem.
-
petipetya
nagyúr
Anno bejött a Find 5 és megvesztem a Find 7-ért. Aztán utána ellaposodott a márka és a rajta lévő felület.
Most egyszerűen csak Svájc ugrik be róla, annyira semleges számomra ez a gyártó.
-
csongi
veterán
Nekem tetszenek, csak sajna a leirt arak az itthoni terhekkel joval tobb lesz. Annyit meg mar nem biztos hogy megernek. Azert az emlitett konkurencia ternekei sem rosszak, foleg ar ertek aranyaban.
. -
Fejvadi
nagyúr
Én is kipróbálnám szívesen. Szépek.
-
gproject
aktív tag
ahhoz ketseg nem ferhet, hogy kulsoleg csucsmminoseguek az oppok
viszont a hardver csak kozepszer es ami a legfajobb, hogy a support egy rakat locitromjelenleg honor7-em van, ami szep keszulek, de sokkal jobban bejott az azt megelozo r5s
-
judas13
veterán
Drágák, mint mindig is voltak sztem..
-
maximilian4
addikt
Azért elég sok akciója volt mostanában és sztem lesz is. Tehát aki jó áron akar venni oppot, annak sztem elég kivárni a megfelelő alkalmat. Én nekem volt r5, r5s és brutál minőséget képviselt, ezt mindenki elismerte akinek odaadtam. Sajnos meg kellett válnom tőle, de mindenképp oppo-t fogok venni a jövőben is.
-
konczy3
senior tag
Nem gyárt rossz telefont, de híres a magas áráról

-
samu74
addikt
-
vectras
tag
Nekem tetszenek
oda adnám a huaweimet valamelyikèrt 
-
Kasya
nagyúr
Minosegben? Szerintem nem elkepzelhetetlen amit allitanak.
-
samu74
addikt
"A gyártó továbbra sem a Honor, a Xiaomi vagy a Meizu ellenfele akar lenni, állításuk szerint minőségben előttük járnak, az árazás pedig ebből adódóan nem lehet annyira kedvező".
Azért a honor meg a xiaomi előtt nem nagyon járnak...
-
berek21
őstag
Mindkettő nagyon szép.
-
Kasya
nagyúr
Ha lehetosegetek lesz, erdeklodjetek meg, hogy uj Find jon-e a kozeljovoben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- MSI Katana Gamer 15 FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060, multitouch (ELKELT)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
)