- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzser67
tag
Kivàncsisàgból kipróbàlnàm
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
A lassan egy hónapja megnyert R7s-t hihetetlen boldogsággal használja az asszony. Oda vissza veri napi használat során gyorsaságban a Samsung I9506 Galaxy S4-omat. Az akku meg olyan mintha valami láthatatlan erő táplálná folyamatosan, alig akar lefele mozdulni az értéke
)
-
maximilian4
addikt
válasz
zozo112233 #24 üzenetére
Így van. Még hozzátenném, hogy neten nyomon tudsz követni minden mozzanatot és ha bármi kérdésed van, pillanatok alatt válaszolnak.
-
zozo112233
csendes tag
Cserélnek: Angliába kell postázni a terméket saját költségen (20 Euróig állják a költségeket) és onnan is kapod vissza. Kb 1-2 hét a folyamat időtartama, ez kinek gyors, kinek lassú.
-
Kasya
nagyúr
válasz
maximilian4 #22 üzenetére
Javitanak, vagy cserelnek? Mennyi ido? Postat alljak?
-
zozo112233
csendes tag
Kíváncsi leszek a Find 9-re, ha végre kijön.. A Find sorozatból minden készülékem volt már és ez nem is fog változni
-
UdVi86
aktív tag
R7s tulaj vagyok, véleményem szerint nagyon jó telefon. Várom a tesztet. Korábban megfordult a fejemben, hogy felajánlom egy rövid tesztelésre a Mobilarénának a telefont, de úgy látom mostmár szükségtelen.
-
BeastMode
őstag
Tetszetős készülékek.
-
konczy3
senior tag
válasz
maximilian4 #8 üzenetére
R5s is volt elég jó akcióban valamikor ősszel
-
Dwayne Hicks
tag
A neo7 klasszissal szebb mint a többi oppo...
-
petipetya
nagyúr
Anno bejött a Find 5 és megvesztem a Find 7-ért. Aztán utána ellaposodott a márka és a rajta lévő felület.
Most egyszerűen csak Svájc ugrik be róla, annyira semleges számomra ez a gyártó.
-
csongi
veterán
Nekem tetszenek, csak sajna a leirt arak az itthoni terhekkel joval tobb lesz. Annyit meg mar nem biztos hogy megernek. Azert az emlitett konkurencia ternekei sem rosszak, foleg ar ertek aranyaban.
.
-
Fejvadi
nagyúr
Én is kipróbálnám szívesen. Szépek.
-
gproject
aktív tag
ahhoz ketseg nem ferhet, hogy kulsoleg csucsmminoseguek az oppok
viszont a hardver csak kozepszer es ami a legfajobb, hogy a support egy rakat locitromjelenleg honor7-em van, ami szep keszulek, de sokkal jobban bejott az azt megelozo r5s
-
judas13
veterán
Drágák, mint mindig is voltak sztem..
-
maximilian4
addikt
Azért elég sok akciója volt mostanában és sztem lesz is. Tehát aki jó áron akar venni oppot, annak sztem elég kivárni a megfelelő alkalmat. Én nekem volt r5, r5s és brutál minőséget képviselt, ezt mindenki elismerte akinek odaadtam. Sajnos meg kellett válnom tőle, de mindenképp oppo-t fogok venni a jövőben is.
-
konczy3
senior tag
Nem gyárt rossz telefont, de híres a magas áráról
-
vectras
tag
Nekem tetszenek
oda adnám a huaweimet valamelyikèrt
-
samu74
addikt
"A gyártó továbbra sem a Honor, a Xiaomi vagy a Meizu ellenfele akar lenni, állításuk szerint minőségben előttük járnak, az árazás pedig ebből adódóan nem lehet annyira kedvező".
Azért a honor meg a xiaomi előtt nem nagyon járnak... -
berek21
őstag
Mindkettő nagyon szép.
-
Kasya
nagyúr
Ha lehetosegetek lesz, erdeklodjetek meg, hogy uj Find jon-e a kozeljovoben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest