- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
válasz
krisztina77 #73 üzenetére
Sziasztok.
A minap vásároltam egy i5 verziót egy előzetesen említet hibával. Sejtem, hogy talán hardver probléma lesz, de azért bízom benne, hogy találok majd rá megoldást, még ha költeni is kell rá. Az van, hogy a kijelző vízszintes felétől lefelé vibrál. Olyannyira, hogy alig olvasható a szöveg a kijelző alsó részén. Azt mondja az előző tulaj, hogy néha nem jelentkezik ez a probléma, de a leggyakrabban igen. Youtubeon láttam egy videót, ahol azt állítja valaki, hogy 50% feletti fényerő beállításnál szokott a S. P. 4 ilyet csinálni. Ezt még nem volt alkalmam tesztelni, csak munkanap után tudok majd ránézni jobban. Gondoltam, addig megkérdezlek titeket, hogy mit gondoltok erről. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest